Dokazala da je moda njeno drugo ime: Ana Bekuta oduševila modnom kombinacijom, ovaj detalj vam ne sme promaći

08.04.2023

13:04

cipele ane bekute

Cipele Ane Bekute ne prestaju da se komentarišu

Od kada je kročila na muzičku scenu, Ana Bekuta se trudila da menja svoj izgled i ide u korak sa modnim trendovima, ali su elegancija i neprolazna klasika nešto što je svakako dalo pečat njenom stilu oblačenja.

Cipele Ane Bekute oduševile žene

Da joj titula dame sa stilom i te kako pristaje, Ana nam je i ovog puta potvrdila, pojavivši se na jednom događaju humanitarne prirode.

Naime, na Belom dvoru sinoć je održano humanitarno veče organizacije „Vivarte“, a cilj je bio prikupljanje finansijskih sredstava za pomoć mladim muzičarima. Zahvaljujući brojnim poznatim ličnostima, pevačima, voditeljima, glumcima prikupljena su sredstva za muzičku školu u Bujanovcu, a svoj doprinos je dala i Ana Bekuta pokazavši po ko zna koji put da je žena velikog srca.

Pročitajte: Uvek u trendu- Stajling Ane Bekute svi komentarišu, jedan detalj će vas oduševiti FOTO

cipele ane bekuteKada se pojavila vidno raspoložena, pevačica nas je po ko zna koji put uverila da je moda njeno drugo ime. Samo su se nizali komentari okupljenih medija na račun njenog  izgleda, a Bekuta je ovom modnom kombinacijom oduševila sve prisutne, tako da su komplimenti su pljuštali sa svih strana.

Pročitajte: Diktira modne trendove- U kaputu Ane Bekute svi će se okretati za vama FOTO

cipele ane bekuteOna je odabrala tamni outfit, crnu asimetrilčnu haljinu preko koje je obukla krzneni prsluk u istoj boji. Cipele Ane Bekute privukle su posebnu pažnju prisutnih, a reč je o interesantnim salonkama u crno-beloj nijansi kojima je razbila monotoniju njenog modnog izdanja.


Od asesoara dovoljni su bili pismo tašna, sat na ruci i biserna ogrlica. Odličan izgled Ane Bekute upotpunile su moderne naočare koje je ponela, međutim svi se slažu da je široki osmeh na njenom licu nešto što joj najbolje stoji.

IZVOR: Story

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije