Promena nakon toliko godina: Kosa Zorice Brunclik više nije roza, nećete je prepoznati FOTO

11.07.2023

13:07

By

Koncert Zorice Brunclik

Kosa Zorice Brunclik se menjala tokom karijere

Pevačica Zorica Brunclik je prepoznatljiva po svojoj specifičnoj boji kose, ali pevačica je dosta eksperimentisala tokom svoje karijere kada je frizura u pitanju.

Kosa Zorice Brunclik izaziva mnogo pažnje u javnosti

Naime, malo ko zna da je ona u mladosti je volela da ekspierimentiše te je jedan period imala dugu crnu kosu, a potom je promenila nijansu i ofarbala se u crveno. Sada je na društvenim mrežama isplivala fotografija na koju niko nije ostao ravnodušan. U pitanju je Zorica sa crvenom bojom kose, a fanovi su komentarisali da pevačica ne liči na sebe, ali da joj sve boje kose sjajno stoje.

Pročitajte: Lova do krova- Boli glava od bakšiša koji je Zorica Brunclik uzela FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Kako je došlo do transformacije u pink nijansu, Zorica je svojevremeno otkrila u jednom intervjuu.

‒ Dva vikenda imala sam nastupe u Švedskoj, a između sam bila slobodna. Ostala sam tamo kod prijatelja, nisam se vraćala za Beograd. U to vreme ćerka tog mog prijatelja imala je maturski rad za frizera. Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša ‒ prisetila se ona i dodala:


Pročitajte: Zorica Brunclik će poludeti kada ovo vidi- Vesna Zmijanac i Kemiš uhvaćeni u emotivnom zagrljaju FOTO

Kosa Zorice Brunclik

– Prvo sam bila ljubičasta, a ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Kada me je video na aerodromu, muž je hteo da me ostavi. Izgledala sam kao žar-ptica. Glava je „vrištala“, jedna nijansa, pa druga. Danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo ni govora o tome.

Pročitajte: Sve vreme smo živeli u zabludi- Kemiš hteo da ostavi Zoricu, ovo je prava istina o njihovom braku FOTO

Kosa Zorice Brunclik

Pevačica je otkrila da je tada došlo do greške, dobila je pink boju koju je htela da promeni ali je tada shvatila da je unikad na estradi, pa do danas nije promenila tu boju kose po čemu je i prepoznatljiva.

Još iz kategorije