Nežno i neodoljivo: Anastasija Ražnatović blista u belom, Gudelj ne krije suze radosnice VIDEO

17.05.2023

10:05

Trudna Anastasija Ražnatović

Odelo Anastasije Ražnatović je lepo i moderno, a udobno

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro će se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Mladi par će kroz nekoliko meseci dobiti devojčicu, a buduća mama, ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, i te kako uživa u blagoslovenom stanju. Odelo Anastasije Ražnatović gde god da se pojavi privlači pažnju, a posebno je to slučaj sada, kada je njen trudnički stomak uveliko primetan.

Odelo Anastasije Ražnatović oduševilo je sve dame

Da li se i u kojoj meri menja figura Cecine ćerke i koliko kilograma je nabacila, tema je o kojoj se neprestano priča i piše, a imajući u vidu da lepa Tasa krije stomačić svaka njena fotografija koja osvane na društvenim mrežama, do detalja se analizira.

Pročitajte: Ima li lepših vesti – Anastasija Ražnatović progovorila o bebi, njena poruka je obišla ceo svet FOTO

Da mladoj pevačici blagosloveno stanje i te kako pristaje, samo su neki od komentara na poslednjoj objavi koju je podelila, a za odelo Anastasije Ražnatović nizale su se takođe samo pohvalne reči i komplimenti.

Pročitajte: Potresne vesti iz Sevilje – Anastasija Ražnatović u suzama, Gudelj nemoćan da bilo šta promeni FOTO

Naime, poput princeza iz bajki Anastasija je pozirala u belom odelu, bez trunke šminke, a pomenuta fotografija oduševila je mnoge dame koje su, kao i ona, u blagoslovenom stanju. Verujemo da je i sam Nemanja oduševljen budućom suprugom koja zrači iskonskom lepotom i srećom.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije