Nije želela klasičnu venčanicu: Ovako je Biljana Jevtić izgledala na svom venčanju FOTO

03.03.2023

21:03

stajling biljane jevtić

Venčanica Biljane Jevtić izazvala je lavinu komentara

Biljana Jevtić i Aca Ilić u braku su već 36. godina i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Emotivnu vezu započeli su tokom zajedničkih turneja, a 1989. su se i venčali, posle godinu dana vereničkog staža.

Svadba je održana 30. septembra, u jednom prestižnom hotelu u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu. Među petsto zvanica našli su se brojni prijatelji, kolege, ali i obožavaoci poznatog para.

Venčanica Biljane Jevtić oduzima dah

Brak Bilje i Ace tokom godina odoleo je brojnim izazovima, a sada je na internetu osvanula fotografija sa venčanja koja budi lepe uspomene na dan kada su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav. Međutim, najveću pažnju privukla je venčanica Biljane Jevtić koja je bila neobična za to vreme.

Pročitajte: Skromni luksuz – Ovde žive Bilja Jevtić i Aca Ilić, svaki kutak su sami uredili FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Naime, mlada je nosila svilenu haljinu sa „puf“ rukavima i beli venčić u kosi, dok je mladoženja izabrao crno odelo i leptir-mašnu. Posebno je zanimljivo to što je Aca tada nosio brkove zbog kojih bi ga malo ko danas prepoznao.

Pročitajte: O ovome je ćutala godinama – Biljana Jevtić progovorila o prevari, ništa nije kao što izgleda

venčanica biljane jevtić

Sudeći po fotografiji, Biljana i Aca se nisu mnogo promenili od dana kada su se venčali, a pevačica je često isticala da se za sve ove godine nikada nisu posvađali. Inače, kuma na venčanju im je bila Suzana Mančić.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije