Kao grom iz vedra neba: Udala se Tea Tairović, pevačica blista u raskošnoj venčanici FOTO

17.05.2023

14:05

venčanica tee tairović

Venčanica Tee Tairović je kao iz bajke

Tea Tairović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda” i postala jedna od naših najtraženijih pevačica. Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni interesovanje za njen privatni život ne jenjava, a nakon što je najnovija fotografija ugledala svetlost dana, vest o udaji odjeknula je poput bombe, a venčanica Tee Tairović ne prestaje da se komentariše.

Venčanica Tee Tairović je san svake devojke

Naime, poznati beogradski frizer Marko Lakićević koji već godinama sarađuje sa pevačicom objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je u prvom planu raskošna venčanica Tee Tairović.

Pročitajte: Konačno uhvaćena – Evo koga ljubi Tea Tairović, kamere sve zabeležile FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Lakicevic Laky (@markolaky)

Iako su mnogi pomislili da je Tea stala na ludi kamen i požurili da saznaju kako izgleda mladić koji je osvojio njeno srce, istina je potpuno drugačija. Na razočarenje mnogih, pevačica je u raskošnoj kreaciji pozirala samo radi snimanja spota za novu pesmu pod nazivom „Ljubavnica” za koju je na svom profilu izbacila i tizer.

Pročitajte: Svi se pitaju da li je reč o istoj osobi – Ovako je Tea Tairović izgledala pre operacija FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Ipak, korisnici društvene mreže Instagram komentarisali su da je venčanica Tee Tairović san svake devojke kao i to da će pevačica biti veoma lepa mlada kad za to dođe vreme.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije