Ne jedna, već dve venčanice: Anastasija Ražnatović blista u belom, Nemanja očaran njenom lepotom FOTO

12.03.2023

14:03

majka nemanje gudelja

Venčanice Anastasije Ražnatović oduševile su mnoge dame

Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u ljubavi sa Nemanjom Gudeljom. Budući da mlada pevačica sve više vremena provodi u Sevilji, mnogi se s razlogom pitaju da li je poznati sportista taj koji će Cecinu ćerku odvesti do oltara. U jeku priča o udaji na društvenoj mreži Instagram isplivale su fotografije, a venčanice Anastasije Ražnatović mnogima su zapale za oko.

Venčanice Anastasije Ražnatović prekidaju dah

Naime, Anastasija nedavno je posetila salon venčanica, što je zbunilo njene brojne fanove. Mnogi su u prvi mah pomislili da je mlada pevačica rešila da stane na ludi kamen, te su pohitali da saznaju i kada će slavlje biti organizovano.

Pročitajte: Čuju se svadbena zvona! Anastasija i Gudelj planiraju svadbu, Ceca poručila – Zbog dece je bolje biti u braku

venčanice anastasije ražnatović

Ipak, na razočarenje mnogih, Ražnatovićeva se samo našla u ulozi manekenke zbog čega je pozirala u venčanicama različitih modela i kroja, te je jasno da od udaje još uvek nema ništa.

Pročitajte: Ljubavno gnezdo u Sevilji – Ovde žive Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, sve pršti od luksuza FOTO

venčanice anastasije ražnatović

Mnogobrojni fanovi komentarisali su da venčanice Anastasije Ražnatović kao iz snova, kao i to da će Cecina naslednica biti veoma lepa mlada kad za to dođe vreme. Njenu lepotu primetio je i Nemanja Gudelj koji Anastasiju čuva kao malo vode na dlanu. A da li će mu ove fotografije probuditi želju da njihovu vezu podigne na viši nivo, ostaje nam da vidimo..

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije