Arnold Švarceneger doneo čudnu odluku: Ovo je uradio svom sinu!

20.07.2022

08:07

Sin Arnolda Švarcenegera izneo neočekivano priznanje

Džozef Bena, sin Arnolda Švarcenegera, otkrio je da je detalj koji je šokirao sve fanove. Naime, on je odbio da finasira svog sina nakon završetka fakulteta.

Arnold je  Džozefa dobio sa kućnom pomoćnicom, koja je navodno bila trudna u isto vreme kada je glumčeva supruga Marija Šrajver čekala njihovo četvrto dete.

Džozef je saznao ko mu je otac tek 2011. godine, kada mu je baka objasnila sve, a od tada mu se, prema sopstvenom priznanju, život promenio.

Krenuo je očevim stopama, pa postao glumac i bodibilder, ali kada je otac prestao da ga finansira posle fakulteta, on se okrenuo nekretninama kako bi mogao da se izdržava.

Zahvalan sam ocu što mi je pomagao tokom fakulteta. Ali sada kada je to gotovo, on mi je rekao: „Dalje ideš sam“. Pomislio sam: „Kakvo s****!“

Džozef je pokušavao da se bavi tada glumom, ali mu nije pošlo za rukom, pa je morao da krene drugim putem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

– Trebao mi je posao, uloge nisam dobijao i nisam imao kako da zaradim. Morao sam nešto da radim, pa sam počeo da volontiram u jednoj agenciji za nekretnine. Hteo sam da naučim što je više moguće i da zaradim novac. Ali sam onda počeo da uživam u tome i shvatio sam da to dobro radim, tako da sam dobio licencu – zaključio je Džozef.

 

IZVOR: ESPRESO

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije