Bekam završio na sudu zbog žene koja ga progoni!

15.07.2022

08:07

Bekam preživljava pakao zbog progoniteljke

Nakon što je Dejvidu Bekamu 58-godišnja progoniteljka Šeron Bel slala zabrinjavajuća ljubavna pisma, te je počela da se pojavljuje pred njegovom kućom, zabrinuti fudbaler se obratio sudu u Britaniji.

On se uplašio za svoju i bezbednost porodice, jer osim što ne poznaje misterioznu ženu, nije bio siguran na šta je sve spremna.

Zapitao sam se šta će sledeće uraditi – napisao je Bekam u svojoj izjavi koja je pročitana na sudu.

Bivši igrač Mančester Junajteda bio je meta opsesije u periodu između jula i novembra prošle godine, a na Prekršajnom sudu u Vestminsteru je ispričao da mu je najpre slala pisma, a potom došla u njegove kuće u Oksfordširu i zapadnom Londonu, koje deli sa suprugom, Viktorijom Bekam.

Bekamovi

Dobila sam tvoju adresu od detektivske agencije, nadam se da ti to ne smeta. Osećam nešto prema tebi, Dejvide. Viktorija mi duguje novac, Dejvide, i kao što je rekla, pljačka moj bankovni račun već godinama, što nije baš lepo. Cenila bih ako ona tada ne bude kod kuće – pisalo je u jednom od pisama.

Na sudu je takođe navedeno kako je Bel bila prilično uporna kad se na kraju pojavila na imanju 9. jula, ali je otišla kad su je iz obezbeđenja uverili da je na pogrešnoj adresi.

Iduće pismo poslato je na adresu Bekamovog doma u Holand Parku. Bel se tamo pojavila 9. septembra.

– Molim te budi tamo, jer će inače neko reći medijima kako oboje imate moje brojeve računa. To ne bi baš dobro izgledalo, zar ne, s obzirom na to da imaš vitešku titulu. Rekao si da ako ti prvo budem pisala i ako sam nenaoružana (što ću biti) da mogu da dođem na razgovor i čaj (Earl Grey je moj omiljeni čaj). Stvarno želim da razgovaram s tobom, pa molim te, mogu li da dođem na razgovor – stajalo je između ostalog u tom pismu.

U njemu se takođe spominje i televizijski voditelj Ričard Medli i piše: „Neću vas napadati. Samo želim da razgovaram s tobom. Duguješ mi to, Dejvide (P. S. volela bih da budem uz tebe kad budeš na operaciji mozga da ti dam nekoliko moždanih ćelija) i tvoj prijatelj Tom Kruz me uznemirio, Dejvide. Učinio mi je neke strašne stvari“.

U trećem pismu, poslatom u oktobru, Bel piše: „Volim te i volela sam te otkad smo bili deca“.

Bekam je napomenuo kako nikad nije sreo Bel i izrazio je zabrinutost zbog njenog eskalirajućeg ponašanja, za koje je osećao da postaje nestabilno i nepredvidivo.

Osećao sam da ton u pismima eskalira i postaje sve emocionalniji i preteći prema meni i mojoj porodici i to me zabrinulo. Pisma su postajala sve više puna pretnji, a žena je znala i gde živim.

Inače, Bel je privedena prema Zakonu o mentalnom zdravlju i osuđena je zbog uhođenja, ali nije joj suđeno za krivično delo s obzirom na zdravstveno stanje.

Sudija je napomenuo kako je jasno da je izvršila krivično delo, te izdao nalog za njeno pritvaranje.

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije