Bred Pit pomaže Anđelini, glumica oduševljena!

16.07.2022

08:07

Anđelina i Bred

Bred novim potezom oduševio Anđelinu

Glumac Bred Pit i Anđelina Džoli bili su jedan od omiljenih poznatih parova na svetu sve dok se nisu razišli, i to u ne baš dobrim odnosima.

Nekada najskladniji par godinama se prepucavao po sudovima oko starateljstva nad decom i podele imovine. Upravo iz tog razloga začuđuje činjenica što je Anđelina oduševljena, jer je u Rim, gde ona boravi s decom, stigao i Bred.

Glumica je u Rim stigla zbog snimanja filma „Without Blood“ i navodno je zbog gustog rasporeda i obaveza bila pod velikim stresom. Kako bi joj pomogao u čuvanju dece, Bred Pit je stigao ove nedelje u Rim kako bi provodio vreme s 14-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom Džoli Pit.

Paparaci su ga uhvatili na aerodromu u Rimu. Bio je ležerno obučen, baš kao da je došao da uživa i provodi vreme sa decom. Nosio je bež lanene pantalone i majicu, a na glavi je imao beli ribarski šeširić, a na leđima je nosio gitaru.

Anđelina ima gust raspored snimanja, pa joj je bilo veliko olakšanje što je Bred mogao da dođe u Rim da bi video decu i bio s Noksom i Vivijen za njihov rođendan. Puno joj znači što je doputovao – otkrio je izvor za Hollywood Life, pa dodao:

Ona se uvek jako trudi da obezbedi da njena deca provedu dovoljno vremena sa svojim tatom, posebno u posebnim prilikama kao što su rođendani i praznici. Međutim, u ovoj situaciji je bila pod velikim stresom oko toga kako će sve organizovati, pa joj je činjenica da je Bred uskočio i doputovao predstavljala veliko olakšanje, njegov trud nije bio neprimećen.

Naime, par od razvoda nije ostao u dobrim odnosima, a i međusobna komunikacija im se pogoršala. Ipak, Bredov gest oduševio je glumicu, pa su očito na trenutak zaboravili sve nesuglasice i loša vremena.

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije