Vilijam i Hari zakopali ratne sekire: Megan stigla na oproštaj od Elizabete!

12.09.2022

10:09

Vilijam i Hari zajedno na oproštaju od Kraljice Elizabete

Poslednji put videli su se početkom juna, na proslavi Platinastog jubileja, mada taj susret mediji nisu zabeležili. Sada ih kraljica ponovo spaja. Doduše, tužnim povodom. Vilijam i Kejt, od danas zvanično princ i princeza od Velsa, i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa – Hari i Megan Markl, u kasnim popodnevnim časovima zajedno su se pojavili u Vindzoru.

U isto vreme izašli su iz svojih limuzina – dame u crnim haljinama, prinčevi u crnim odelima – i izašli ispred starog zamka. Kako već protokol nalaže, razgledali su cveće i čitali poruke koje su građani ostavljali kraljici Elizabeti. U nekom trenutku su i prišli okupljenima, pozdravljali se i kratko popričali sa nekima.

Kako su britanski mediji ranije naveli, Megan je bilo zabranjeno da dođe u Škotsku da se oprosti od kraljice na dan njene smrti 8. septembra, po zahtevu kralja Čarlsa III, koji je danas stupio na presto. No, izvor iz Kensingtonske palate otkrio je da je Vilijam pozvao brata i njegovu suprugu da se danas pridruže njemu i Kejt u Vindzoru.

Ono što je zanimljivo jeste da su neki građani odbijali da se pozdrave sa Megan, dok je slučaj sa Kejt Midlton bio totalnbo drugačiji. Ljudi su je sa oduševljenjem dočekali i pričali sa njom, što dovoljno pokazuje koja od jih dve im je draža.

 

Pročitajte: Testament kraljice Elizabete-Evo ko će naslediti milione!

IZVOR: Hello

SLIKE: Guliver Getty images

Još iz kategorije