Bio je najveći latino zavodnik, a zbog JEDNOG poteza žene ga više ne vole

02.08.2022

09:08

Vilijam Levi na meti kritika

Nekada jedan od najpopularnijih latino glumaca Vilijam Levi sada se retko pojavjluje u javnosti. A otkako je zavnično obelodanjeno da se rastao od svoje nevenčane supruge, sa kojom je živeo 18 godina i ima dvoje dece, na meti je ružnih komentara. Sa druge strane, ni u karijeri mu ne cvetaju baš ruže.

Priče da je varao Elizabet Gutijerez sa više od 80 žena, kao i optužbe za silovanje su mu polako zatvarale vrata filmskog sveta. Naime, maneken i glumac i dalje uživa veliku popularnost žena, ali ne kao pre. Sa druge strane, njegova dela koštala su ga daljih angažovanja.

Samo neki od ružnih komentara na račun njegovih neverstava su:“Čovek koji je u stanju da ovako neke stvari radi ženi i deci nema vrednost za mene“, „Neverovatno je koliko je zgodan, a koliko ne poštuje žene“, „Svako ima svoje vreme, a on je sada definitivno izašao iz mode“, „Drago mi je da vidim da nisam jedina kojoj se ovaj momak uopšte ne dopada“, „Ti si sramota za muškarce“…

Poslednja objava na Instagramu je iznenadila prilično i priradnice lepšeg pola. Mnogi su zaključili da je glumac naglo ostario u licu, iako je i dalje u odličnoj formi. Svaki mišić mu je izvajan, ali tamni podočnjaci su nešto što nikako ne može da sakrije, i pored silnih filtera i fotošopa. Prilično izgleda umorno i iscrpljeno, po mišljenu dama.

U ovom videu glumac je poručio: „Gospodo, moramo uživati u životu, jer vreme ističe!“ I, bar, u tome bi ga trebalo poslušati.

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije