Horoskop za 2. septembar: Blizanci sanjaju o pravoj ljubavi, Device emotivno guše svog partnera

02.09.2023

10:09

By

horoskop

UNSPLASH

Horoskop za 2. septembar, saznajte šta vam zvezde donose

OVAN

POSAO: Impulsivnost i brzopletost je nešto što koči vaš današnji dan i vašu sreću. Morate da se smirite i stabilizujete. LJUBAV: Partner neće da trpi stalno vašu tvrdoglavost, napetost i agresuju koja je bez osnove. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

POSAO: Raspoloženje vam varira. Morate biti smireniji, posebno sredinom dana. Imate važan sastanak sa strancima. LJUBAV: Emotivna razdražljivost. Partner neće da trpi vaše hirove, povremena neraspoloženja. ZDRAVLJE: Ipak, brinete o zdravlju partnera.

Horoskop za 2. septembar, astro prognozu saznajte u nastavku teksta

BLIZANCI


POSAO: Budite slobodni i sanjajte ono što vam nije moguće dostupno. Vi ste svakako znak koji od niočega može da stvori bar nešto. LJUBAV: San i java u ljubavi je za vas isto. Zato sanjajte kada nešto ne ide kako treba. ZDRAVLJE: Dosta je dobro. Važno je raspoloženje.

Horoskop

RAK

POSAO: Obratite pažnju na druge. Oslušnite njihove potrebe i ideje koje kruže. Nije loše da pružite i nekom od saradnika šansu za napredak. LJUBAV: Emotivno ste se povukli u sebe, posebno Rakovi koji su slobodni. Veće vam daje pozitivne aspekte. ZDRAVLJE: Ne preterujte sa hladnim napicima.

LAV

POSAO: Radite vredno i naporno. Nije potrebno da se toliko zalažete. Čuvajte svoje ideje – za sebe. LJUBAV: Izuzetno ste nežni i pažljivi prema voljenoj osobi i to će vas opustiti u nastavku dana. Partner vam je veran. ZDRAVLJE: Odmarajte više, češće po malo.

DEVICA

POSAO: Vi danas znate svoj cilj i nećete da od toga odustanete. Vaš cilj je uvek poslovni uspeh. Novac stiže u popodnevnim satima. LJUBAV: Skloni ste ponekad da se uništavate emotivno. Onda uništavate i partnera koji je izuzetno blag i dobar prema vama. ZDRAVLJE: Više samopoštovanja.

VAGA

POSAO: Balansirate između dobrog i lošeg. Pokušavate da pronađete najbolji mogući način da komunikacija uspe. LJUBAV: Vreme je da oživite strast. ZDRAVLJE: Glavobolja, osetljive oči.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi pričate u svojoj kancelariji ali vas čuje cela zgrada! Pad koncentracije dovodi do netrpeljive situacije kako za vas tako i za vaše saradnike. LJUBAV: Vodite partnera na mesto gde vlada pozitivna enegija. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi. Visok pritisak.

Horoskop za 2. septembar, prognozu za preostale znakove saznajte u nastavku teksta

STRELAC

POSAO: Što više pričate i obajašnjavate saradnici negoduju. Nisu raspoloženi da vas slušaju. Nećete dobiti željene informacije. Potražite alternativu. LJUBAV: Dobra energija vlada između vas i osobe preko puta. Možda malo suptilnosti fali. ZDRAVLJE: Glavobolja.

horoskop

JARAC

POSAO: Previše informacija stiže do vas. Gomila papira. Šta ćete pre pogledati ili pročitati? Dug je dan sve stižete. LJUBAV: U dvoje je sve lakše. Partner i vi ste se odlučili da trčite zajedno. ZDRAVLJE: Umorni ste.

VODOLIJE

POSAO: Kolege vam zameraju da se danas previše ističete. Imate puno toga da podelite. Ali ne želi svi da to prihvate. Budite uporni. LJUBAV: Kada uskladite emocije i racio to je fantastično. Partner je oduševljen. ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

RIBE

POSAO: Želite konkretne informacije od saradnika. Sve čitate i pratite. Ono što je nebitno odmah odbacujete bez komentara. LJUBAV: Suptilno, nežno to je sve što tražite danas. Reci vašem partneru. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

IZVOR: PAPARAZZO

SLIKE: UNSPLASH

Još iz kategorije