Horoskop za period od 27. juna do 04. jula: Pred ovnovima dobar provod, ribama poslovni uspeh!

27.06.2022

18:06

Horoskop

Horoskop za period od 27. juna do 04. jula

OVAN
Perod pred nama obećava dosta dobar provod. Manje ćete se baviti obavezama, ali isto tako i poslovno-finansijakom tematikom. Volite da se družite i rešavate probleme u hodu. Prijatelji su vam velika podrška. Postarajte se da napravite dobar ambijent, kada je vaš partner u pitanju, jer samo vi možete biti inicijator kvalitetnih ideja. Ne sugerišite promene na polju emocija, sve je OK!

BIK
Imate utisak da se situacija generalno menja kako na polju finansija, tako i na polju zdravlja. Možete imati problem zbog smanjene vitalnosti i da ne izgurate sa obavezama, koje su bile u planu. Pronađite vremena za opuštanje, to će vam biti višestruko korisno. Ne odugovlačite odlazak kod lekara. Proverite i krvnu sliku. Ukoliko vas jedan Jarac savetuje, shvatite ga ozbiljno!

BLIZANCI
Vaša radoznala priroda ne jenjava ni tokom ovog perioda. Od vas se traži da budete dosta suzdržani, ali to ne poštujete, pa možete da uđete u konflikt sa osobom koja vam je autoritet. Ne iskušavajte nečije strpljenje. Pokušajte da uradite svoje zadatke na vreme, u suprotnom možete da ostavite utisak površne osobe. Ne odugovlačite i ne premišljajte se često!

RAK
Savet za vas dragi Rakovi jeste da ne oduzimate sebi veći deo energije na polju posla. Neko može da koristi vašu dobru volju i pažnju, koju poklanjate. Budite rezervisani prema nekim kolegama. Ljude u svom okruženju ne shvatajte ozbiljno, jer neko može da iskoristi vašu emotivnu stranu bez razloga. Ostanite rezervisani, kad se budu donosile bitne odluke!

LAV
Ono što je karakteristično za vas jeste poštovanje pravila, koja vam se nameću od strane naređenih. To je možda trenutno otežavajuća okolnost, ali i jedna lekcija koju ćete naučiti. Niste trenutno svesni koliko možete novca da zaradite, ali to svakako nije mala suma. Imate potencijala za nešto više. Ne podležete negativnom uticaju, imate stav koji vas vodi do pobede.

DEVICA
Pokazujete dozu zainteresovanosti za osobu u vašoj neposrednoj okolini. Možda se ovo ubraja u zabranjeno voće, ali zasigurno i jako prijemčiv period u vašem polju ljubavi. Novim izazovima nema kraja. Morate da se pripremite za mnogo bolji tretman na polju posla, koji vam može napraviti lošu energiju ukoliko propustite da urađene zadatake da dostavite u pravo vreme!

VAGA
Ono što će biti aktuelno u narednom periodu na vašem polju posla jeste malo otežavajuća okolnost ukoliko budete hteli da postignete dogovor sa osobama iz vašeg tima. Imaćete izbor, ali isto tako i poveći pritisak kada stavri ne budu išle onako kako ste planirali. Morate da se pripremite za fleksibilnije planove. Ukapiraćete kako stvari funkcionišu, pa ćete malo bolje postaviti stvari na polju posla.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste od onih koji očekuju malo veću pažnju od partnera možete biti na malom gubitku. Ne pokazujete nezadovoljstvo, ali ste skloni radikalnim promenama. Ostavljate pečat na sve ono čime se bavite. Oni koji protežiraju privatni posao ne treba da očajavaju ako bude manjih propusta. Poslušajte svoj unutrašnji glas, koji vam poručuje da se prilagodite datim uslovima!

STRELAC
Prijatelji koji vas okružuju mogu biti lošijeg raspoloženja. Malo lošiji aspekti na tom polju mogu da naprave malo lošiju energiju. Ne posustajte usled lošijih izazova, jer vaša priroda ne može da se pomiri sa činjenicom da može da bude pod pritiskom. Sugeriše vam se prilagođavanje i mogućnost jačanja odnosa sa osobama, koje vam imponuju. Ne dozvolite da pojedinci utiču na vas!

JARAC
Postižete odlične rezultate, ali i zavidan stav saradnika. Izazovima na vašem polju posla nema kraja, pa se i tokom ovog perioda može očekivati sličan scenario. Ukoliko ste od onih koji žele brzinom svetlosti da rešavaju problem ne pokazujete dozu zrelosti, pa se sugeriše da se posveti malo više vremena za rešavanje ključnih stvari, kako na polju posla tako i na emotivnom segmentu.

VODOLIJA
Isuviše ozbiljno shvatate posao. Ne želite da propustite nijedan detalj. Vaša preciznost se može protumačiti u negativnom kontekstu od strane saradnika, koji vas ne podržavaju u svakoj odluci. Ostajete dosledni svojim navikama, koje vam održavaju kontinuitet u poslu. Morate da izdržite udarce sudbine tokom ovog perioda i da se ne osvrćete za onim što je bilo. Smanjite nervozu!

RIBE
Vaša upornost dolazi do izražaja na polju posla. Ono čime se bavite zavređuje daleko veću pažnju nego obično. Ne potiskujte svoje ideje, jer su savršene. Ukoliko se neko bude protivio vašem ličnom izboru ne pokazuje na vaš lošiji kvalitet nego na svoju lošu osobinu – ljubomoru. Budite istrajni kada je ljubav u pitanju. Partner je pomalo nezadovoljan onim što dobija!

IZVOR: STAR

SLIKE: Pexels.com

Još iz kategorije