Horoskop za poslednju nedelju marta: Dobar provod i novi izazovi su pred vama

01.03.2022

13:03

Horoskop za poslednju nedelju marta, evo šta vam zvezde kažu

OVAN

Ukoliko budete imali vremena za partnera, najbolje da to vreme provedete zajedno van grada, na nekom putu ili na čestim izletima i izlascima. Posao vam je nekako prioritet i meša vam se u raspored srca. Konačno vam je krenulo i već ste spremni, mada vas u toku nedelje očekuje dosta promena, iznenadnih obrta i prilika za osvajanje ciljeva. Ne konfrontirajte se i igrajte za sebe.

BIK

Ova nedelja je bolna za Bikove. Mnogi se već duže vreme muče u vezi, a ovog puta ih ne muči partner, već muče sami sebe zbog ličnih frustracija, sumnji ili nesigurnosti. Ako vam je posao dinamičan i traži intenzivnost i fokus, može se desiti da baš sada napredujete, naročito ako ste već dugo nezadovoljni pozicijom koju imate. A ako to nije slučaj, nervoza se pojačava! Strpljiv – spasen!

BLIZANCI

Čeka vas ljubav na daljinu, sa društvenim ili javnim zabranama koje ćete svesno kršiti i gotovo uživati u tome. Bar nakratko, dok situacija ne bude zahtevala jasno definisanje odnosa i jasne planove. Čuvajte se za kraj nedelje kada će prijatelj da vam preokrene poslovne puteve i ubaci u opsesiju i euforiju kakvoj se niste nadali. Vodite računa o dokumentima i sitnim stvarima!

RAK

Vodite se srcem, a to nekad može da bude bolno. Situacija vam ne ide na ruku, jer je previše nemira za vaše tanane emotivne niti. Iskušenje jakih strasti, naročito za zauzete Rakove, tek da zadrhtite malo. Ovo je odlična nedelja dobrih prilika u poslovnom smislu. Oni koji su vas uvredili u prethodnom periodu, sada se izvinjavaju i traže drugu šansu.

LAV

Jedna od najprijatnijih nedelja! Vreme je za promene ili avanture, a zauzetima za prinove, zajednički život, selidbe, iskorak u nepoznato, a željeno. Sada ste najbolji u tajnim radnjama. Iako su Ribe uzele tu slavu za sebe kao rođeni detektivi i špijuni, jasno je da bez vaše hrabrosti nijedan špijunski posao nikad ne bi bio uspešan, pa je zato među tajnim agentima najviše Lavova.

DEVICA

Ovo je nedelja kada na sve načine pokazujete ljubav i naklonost. Partner je obasut pažnjom, a sam odnos je stabilan. Rivalstvo vam je uvek loše išlo, jer ne umete da se postavite kao ravnopravni, već samo kao potčinjeni ili ona strana koja je u startu na lošijoj poziciji. To vam dodatno komplikuje strategiju. Probajte zato da se postavite kao ravnopravni. Čuvajte se sopstvenog jezika!

VAGA

Sve su šanse da se dobro provedete, posebno krajem nedelje. Više njih je zainteresovano za vas, ali se ne iznenadite ako vas jedna potpuno nova osoba koju ćete upoznati osvoji tako da se u sekundi zaboravite na dotadašnje obožavaoce. Vaš poslovni libido zbunjuje sve iz vašeg okruženja. Nekima ste zato trn u oku, drugima izuzetno privlačni i razmišljaju da vas unaprede.

ŠKORPIJA

Na odnos sa partnerom gledate trenutno kao na svetinju i posesivno ga čuvate. Odnos, ne partnera. Dobri ste, ovog puta ne preterujete i ne zahtevate. Gotovo da ste rođeni za saradnju i partnerstvo. Neka potraje do kraja nedelje. Korak po korak je vaš moto, mada vam se smučilo čekanje. Velike su šanse da napravite jedan veliki korak, mada vas opet čeka zadržavanje u mestu.

STRELAC

Ignorišete depresiju! Svesni ste samoće i ne opirite joj se. Zabavite se malo i ne zadržavajte. Zadržavanje ovog puta ne ide vama u korist, nego onima koji su sa vama. Novac vam dolazi sa više strana, ali nemate kad da mu se radujete, jer je ova nedelja vrlo intenzivna u poslovnom smislu. Ekonimišite i odvajajte sa strane. Budite racionalni u vremenu, energiji, emocijama, savetima.

JARAC

Ovo je nedelja kada vam može biti dosadno. Ako ste sami, onda je lakše, jer ćete naći osobu sa kojom možda uđete u vezu koja ima perspektivu. A ako ste zauzeti, ne čekajte da vam partner čita misli, budite jasni i slobodni. Ne mislite da ste toliko sprecifični, verujte – i drugi ljudi mogu da imaju svoje fantazije. Ne samo vi! Nesporazumi na poslu su mogući sredinom nedelje.

VODOLIJA

Ako ste u vezi koja je iz ma kog razloga zabranjena, društveno neprihvatljiva, na daljinu i slično, strasti će biti jake, a vama i partneru kao u predivnoj avanturi. Jer, kada se svi slažu sa vašim izborima, ne zaboravite da ste tada na pragu da ih menjate. Ovo se ipak ne odnosi na posao, jer na poslu zahtevate slaganje i odobravanje svake ideje. Ne volite da slušate tuđe savete.

RIBE

Pravljenje kratkoročnih planova je vaš zakon za ovu nedelju. Svi dugoročni planovi se mogu izjaloviti, dok su planovi na dnevnom i nedeljnom nivou pravi pogodak. Možete napraviti iskorak iz rutine. Otvaranje sopstvenog posla, zaposlenje u profesiji koju najviše volite, udruživanje sa pametnim i uspešnim ljudima – a neki od njih su povezani sa inostranstvom. Odlično zarađujete!

Pročitajte: Mesečni horoskop: Rakove očekuje poslovni napredak

IZVOR: Astrolook.com

SLIKE: Youtube, Printscreen

Još iz kategorije