Nedeljni horoskop: Evo šta vam zvezde kažu za period od 20. do 27. juna

20.06.2022

18:06

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za period od 20. 27 juna, evo šta vas očekuje

Ovan

Pokušaj da dominirate je savršen potez na vašem polju posla. Ne očekujte podršku od kolega, ali zasigurno imate pravac koji vas brzo vodi do cilja. Ukoliko su finansije bile problem, ne očajavajte. Imate odličan potez koji vam donosi poboljšanje situacije u novčaniku. Ako ste u braku, ne opterećujte se ljubomorom. Poslušajte svoj unutrašnji glas i prihvatite ponudu za odmor.

Bik

Požrtvovanost koju osećate prema osobama u svom okruženju dostiže maksimum. Mislite malo više na sebe i ne očajavajte ako ne budete dobili orden za svoje zasluge. Iskustvo na polju posla je nešto što vam daje dosta dobre rezultate. Naplatićete svoje aktivnosti i napunićete džepove bez problema. Oni koji su sami mogu da uđu u vezu koja im imponuje.

Blizanci

Pokušaćete mnogo toga da uradite u narednom periodu, ali ne i da završite. Napravite dobar rezime trenutnih obaveza i ne očajavajte ukoliko ne stignete nešto da završite. Imate odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo bez većih problema. Polje prijatelja govori da ste malo više zanemarili društveni segment. Morate da obavite detaljniji sistematski pregled u narednom periodu.

Rak

Novac koji ste uštedeli možete da počnete da trošite, jer teškoće na polju finasija polako prolaze. Morate da se strpite sa dužnicima koji ne pokazuju veću zainteresovanost za vaša očekivanja. Budite strpljivi i fleksibilni. Imate utisak da vas sagovornici povremeno ne slušaju kada imate nešto da im predočite. Ne očajavajte! Sve će vam uskoro ići naruku!

Lav

Zasigurno se nećete zadovoljiti sitnicama, koje vam pružaju saradnici. Bićete u prilici da se dovoljno dobro prilagodite situacijama koje vam se budu postavile na polju posla. Imali ste na umu da rešite dugoročne probleme, ali isto tako i da postavite razvojni put. Neistine koje kruže o vama se mogu pretočiti u istinu koja vam neće doneti ništa dobro. Osećate da gubite strpljenje!

Devica

Poštujete pravila i ne dozvoljavate da se sa vama neko poigrava. Jasni ste kada su vaši ciljevi u pitanju. Ne odustajete od onoga što vam se pruža kao izazov perioda u kome se trenutno nalazimo. Izuzetno ste požrtvovani u onome čime se trenutno bavite. Volite da detaljišete i sitnice će vam doneti veću sumu novca. Ništa ne radite uzalud, pa se to može osetiti u vašem novčaniku.

Vaga

Stav koji protežirate već neko vreme ne donosi ništa epohalno. Morate da se opustite i promenite poslovni plan kako biste dobili poboljšanje na polju finansija. Nije sve u novcu, a vaš talenat nije do kraja iskorišćen. Poslušajte savet prijatelja. Bićete u prilici da se uverite ko je na vašoj strani i ko vas podržava. Neprijatnosti u kući mogu biti dominantne. Intenzivne svađe sa jednim od roditelja!

Škorpija

Teškoće koje ste imali ne treba da shvatite ozbiljno! Sačekajte nove aspekte na polju finansija. Ukoliko sarađujete sa Jarcem, ne pokušavajte da rešavate sami teže zadatke, jer saradnik može da bude dovoljno posesivan, čak i da raskine ugovor. Poslušajte unutrašnji glas za ono što morate da uradite na polju karijere. Ukoliko imate pojačane glavobolje, priznajte da vam je potreban odmor.

Strelac

Situacija u kojoj ste trenutno nije zadovoljavajuća. Imate bar dobar poslovni plan, koji vas vodi do cilja. Retrogradnost planeta je u pravo vreme došla kada morate da pokažete šta znate, ali sa manjim obimom grešaka. Niste od onih koji odustaju od onoga što ste zacrtali. Ortakluk vam nije doneo zavidne rezultate. Više vam odgovara individualni rad. Volite samostalnost!

Jarac

Planeta Saturn može da vam napravi mali problem na polju finansija. Ukoliko ste bili odlučni da nešto promenite, odustanite od toga. Niste još samostalni i dovoljno otvoreni za nešto više. Oni koji su u jačoj ljubavnoj vezi, mogu da budu previše otvoreni i pokvare odnos, koji su gradili duži niz godina. Povremeno povucite ručnu u komunikaciji sa ljudima u okruženju. Umorni ste!

Vodolija

Strast koju ste gajili još u vama tinja. Posao vas zasigurno ispunjava i ne treba da se lišavate dodatnih obaveza. Poslušajte savet kolega, koji vas podržavaju. Njihovo iskustvo vam je trenutno neprocenjivo, pa se oslobodite stresa i suvišnih komentara, jer zaslužujete bolji tretman. Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi, nije loša ideja da se posvetite partneru i provodite više vremena sa njim.

Ribe

Ako ste od onih koji ništa ne prepuštaju slučaju, nećete ni sada odustati od zacrtanog cilja. Na vama je da odlučite u kom pravcu će vaše aktivnosti ići i na koji način ćete prezentovati dnevne zadatke. Poštujte pravila, pa ćete moći da se nadate i povišici i manjim poklonima. Ne odugovlačite sa pravilima igre, već se koncentrišite na trenutnu situaciju! Uspeh ne izostaje!

Pročitajte: Horoskop za jun: Evo šta vam zvezde kažu za ovaj mesec

IZVOR: STAR

SLIKE: Mint

Još iz kategorije