Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula: Evo šta vam zvezde predviđaju

04.07.2022

17:07

By

Nedeljni horoskop, evo šta vas očekuje

OVAN

Vreme provodite sa prijateljima i trošite novac na putovanja. Polje privatnog posla vam ne stoji preterano dobro, pa se neće desiti povećani finansijski priliv. Morate da ostanete dovoljno istrajni u svojim namerama koje vam pružaju mnogo veću satisfakciju. Obavezno se oslobodite straha od neuspeha i pratite tok svog zalaganja, ali i rezultate, koji stoje iza toga. Partner vam je zapostavljen!

BIK
Potpisivanje ugovora sa strancima vam je najvažnije, pa ne treba da se suzdržavate od bitnih činjenica na koje ćete naići tokom svog zalaganja na polju posla. Imaćete dovoljno ideja koje ćete razmeniti u prolazu sa svojim saradnicima. Što se polja emocija tiče, neko od ranije vas ponovo intrigira svojom pojavom. Budite otvoreni za razrešenje situacije, ne treba da ostajete nedorečeni.

BLIZANCI
Ukoliko ste od onih koji nisu završili obaveze, moraćete tokom ove sedmice dovršiti ono što ste možda odavno započeli.
Poslušajte savet iskusnijeg kolege i ne pokušavajte da se izvučete u poslednjem trenutku, jer vam takav stav ne ide u prilog.
Stres na polju ljubavi ne možete da zaobiđete iz prostog razloga, jer vam se mnogo toga skupilo oko srca. Niste kanalisali negativnosti.

RAK
Tokom ovog perioda ste još uvek usmereni na polje finansija i nemate nameru da proširite vidike. Novca treba da bude sa više strana, ali naravno i novih ideja za ono što vam se priprema kao solidan izazov na koji možete da se naviknete. Ukoliko ste
sami, ne očajavajte jer vam se nešto posebno može desiti preko insotranstva! Odlučite se na kraće putovanje.


LAV
Oslobodite se pritiska na koji ste navikli, jer vam sledi mnogo bolja poslovna situacija. Možda ste se malo više opustili u poslednje vreme i širili razne poslove, ali zasigurno se neće desiti nešto loše ukoliko budete promenili smer kretanja. Svesni ste svojih kvaliteta i radite neke stvari na potpuno nov način bez stresa i tenzija. Ono što vam se savetuje  jeste da istrajete na svom putu.

DEVICA
Ovo će biti odličan period za kraća putovanja za edukaciji i dovoljno zanimljivih ponuda, koje nećete moći da odbijete u svakom slučaju. Ostajete dosledni svom stavu i ne želite da ga menjate za neko vreme. Psiha vam je još uvek naglašena, pa se pripremite na manju problematiku. Ideja kroz saradnju sa osobom, koja je rođena u znaku Device je odlična, ali za to vam treba vremena.

VAGA

Ovo će biti odličan period za kraća putovanja za edukaciji i dovoljno zanimljivih ponuda, koje nećete moći da odbijete u svakom slučaju. Ostajete dosledni svom stavu i ne želite da ga menjate za neko vreme. Psiha vam je još uvek naglašena, pa se pripremite na manju problematiku. Ideja kroz saradnju sa osobom, koja je rođena u znaku Device je odlična, ali za to vam treba vremena.

ŠKORPIJA
Ne možete da sakrijete svoju ekstrovertnost. Imate dovoljno razloga da se koncenrišete na plan, koji imate nameru da realizujete u skorije vreme. Polje prijatelja nagoveštava ozbiljniju saradnju, kada je vaša finansijska situacija u pitanju. Borićete se za što veći deo kolača. Što se ljubavi tiče, ukoliko ste u tajnoj ljubavnoj vezi, ona može da se otkrije uprkos težnjama za drugačiji ambijent.

STRELAC

Što se privatnog posla tiče, nije loša ideja za malo zatišje. Neki detalji mogu lošije da se odraze na vaše polje posla, naročito sa strancima. Budite oprezni prilikom trošenja na bespotrebne stvari. Napravite plan za naredni period kako vam se džepovi ne bi
ispraznili pre vremena. Međutim ono što vam Jupiter priređuje jeste odlično raspoloženje i oslobođenje od rutine!

JARAC

Veliki pritisak u glavi se nastavlja, jer jedno od roditelja može biti jako loše raspoložen prema vama. Ne očajavajte ukoliko privatni biznis nikako ne ide nabolje. Pokušajte što više poslovnih transakcija da stopirate, kako vam energija ne bi oticala
bespotrebno. Pokušavate da se koncentrišete na putovanja, pa češće odlažete obaveze. Stres je konačno nestao!

VODOLIJA
Priliv novca koji niste odavno dobili može da vam donese veću stisfakciju i veću potrošačku korpu. Vi ste to i zaslužili. Što se
privatnog posla tiče imate ideje, koje ne možete da realizujete zbog nedostatka podrške. Retko ko bi vas u tom pravcu sledio.

Možete ponešto sami da protežirate za period pred veće poslovne izazove! Pripremite čvrst temelj za ono što vam se sprema.

RIBE

Već na početku ovog perioda osećate pojačan psihički pritisak i želite da se oslobodite lošeg raspoloženja. Može vam se desiti
da počnete da zaboravljate usled lošije percepcije. Otežano pamćenje je prolazna kategorija, pa se ne ustručavajte da se
opustite. Više spavajte. Na polju emocija imate odlične aspekte koji vam obećavaju tajnu ljubavnu vezu.

IZVOR: STAR

SLIKE: Foto: pixabay/JillWellington

Još iz kategorije