Operacija želuca je prevaziđena: Evo kako je Bojana Stamenov smršala 80 kilograma, nove fotografije zapanjile javnost (foto)

31.10.2022

15:10

bojana stamenov bez šminke

Dijeta Bojane Stamenov dala je odlične rezultate

Bojana Stamenov smršala je do neprepoznatljivosti. Iako je često isticala da je nepopravljivi hedonista koji uživa u dobrom zalogaju, pevačica je čvrsto rešila da životne navike promeni iz korena.

Dijeta Bojane Stamenov više nije tajna

Kako bi svoju liniju dovela do savršenstva Bojana je prvobitno razmišljala da se podvrgne operaciji želuca za šta je i počela pripremu. Budući da je za operaciju morala da sredi šećer i da smrša promenila je ishranu i počela da vežba, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tope. Za veoma kretko vreme skunla je 30 kilograma i shvatila da je smanjivanje želuca vrlo rizična stvar zbog čega je odustala od intervencije.

Pročitajte: Zlata Petrović više ne izgleda ovako, dijeta je učinila svoje (foto)

dijeta bojane stamenov

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, a pevačica je počela i aktivno da trenira. Zahvaljujući svemu tome Bojana je uspela da smrša neverovatnih 80 kilograma, a kada se nedavno pojavila na jednom gradskom događaju mnogi je nisu prepoznali.

Pročitajte: Svađa zbog kilaže – Milica Milša nabacila 15 kila, Žarko zabrinut za njeno zdravlje (foto)

dijeta bojane stamenov

Pevačica se pojavila elegantnoj ciklama haljini koja je najbolji pokazatelj da je dijeta Bojane Stamenov dala ozbiljne rezultate. Njen novi izgled oduševio je prisutne, a pevačica cele večeri nije skidala osmeh sa lica.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije