Drastično smršala: Marija Šerifović više nije ona stara, ovo je njena tajna (foto)

18.11.2022

12:11

potez marije šerifović

Dijeta Marije Šerifović je dala rezultate

Marija Šerifović je mnogo puta govorila o borbi sa kilogramima, a kao neko ko je poznat kao veliki gurman, dugo nije nameravala da se odrekne omiljenih poslastica. Međutim, pevačica je pre nekoliko nedelja rešila a unese velike promene u svoj život, a prvi rezultati su već sada vidljivi.

Dijeta Marije Šerifović više nije tajna

Naime, Marija je osim treninga uvela i zdrav režim ishrane oko koga se konsultuje sa nutricionistkinjom Anom Petrović na čijoj je promociji knjige bila nedavno.

Pročitajte: Marija Šerifović presekla – Evo kako će odgajati dete, Verica ostala bez teksta

dijeta marije šerifović

Smršala sam pet kilograma i potrebno mi je još toliko da mogu ispočetka da jedem. Generalno jedem normalno, kao i svi, pojedem nekada nešto kvalitetno, a nekada i neko smeće. Jako je teško i nedostaje mi hrana, ali kao osoba koja puni uskoro 38 godina, iako ne izgledam i ne ponašam se tako, vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za nove pesme, album i novu turneju. Odatle zapravo želja da vodim računa šta jedem – rekla je Marija.

Pročitajte: Verica ovo neće da toleriše – Marija Šerifoivić zbog devojke završila u gipsu, ovo su detalji

dijeta marije šerifović

Iako je dijeta Marije Šerifović dala odlične rezultate, pevačica priznaje da ponekad i prekrši pravila koja joj je dala nutricionistkinja.

– Prekršila sam dijetu za moj rođendan jer je Verica spremala moju omiljenu tortu, pojela sam nekoliko zalogaja i to je to – priznala je pevačica.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije