Luksuzni dom Mileta Kitića i Marte Savić: Dnevna soba je san snova, a od praznične dekoracije zastaje dah FOTO

25.01.2023

16:01

dom mileta kitića

Dom Mileta Kitića i Marte Savić odiše luksuzom

Mile Kitić decenijama važi za jednog od najboljih pevača na našim prostorima. Tokom karijere je zahvaljujući svojim vanvremenskim hitovima stekao pravo malo bogatstvo, a novac je često ulazao u nekretnine. Iako Marta često boravi u luksuznom penthausu u Dominikani, porodična oaza uvek im je bila u Beogradu gde se okupljaju kad god im obaveze dopuste.

Dom Mileta Kitića odiše luksuzom

Iako je velelepna vila u srcu Beograda opasana visokim zidinama, a crna visoka kapija čuva privatnost porodice zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da zavirimo u unutrašnjost vile, a dom Mileta Kitića ostaviće vas bez daha.

Pročitajte: Spakovala kofere i otišla – Rastali se Mile Kitić i Marta Savić, ovo su detalji

dom mileta kitića

Naime, prostranom dnevnom sobom dominira beli mermer, a elegancija i umerenost odišu sa svih strana. Na pojedinim mestima prostorija je prošarana krem, a pražnična dekoracija usklađena je sa bojama koje dominiraju u prostoriji.

Posebnu pažnju privlači kamin koji njihovom porodičnom domu daje posebnu toplinu i osećaj ušuškanosti. Dom Mileta Kitića takođe poseduje i bazen koji se nalazi u centru same vile, bilijar salu, ogroman garderober, a spekuliše se i da je pevač izdvojio preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

Pročitajte: Drama na nastupu Mileta Kitića – Pevaču pukao film pa iznerviran udario gosta VIDEO

dom mileta kitića

Podsećećanja radi, Mile Kitić godinama je u skladom braku sa Martom Savić sa kojom je dobio ćerku Elenu. Pevačeva naslednica krenula je stopama poznatih roditelja i oprobala se u svetu muzike, ipak, najveću pažnju na sebe privukla je kada je uplovila u vezu sa kontroverznim zadrugarom Franom Pujasom.

SLIKE: Rajko Ristić, Instagram

Još iz kategorije