Luksuzno i moderno: Ovu kuću su Marija i Miljana Kulić sagradile od novca iz Zadruge FOTO

08.05.2023

15:05

Dom Miljane Kulić

Dom Miljane Kuliću Nišu je lepo uređen

Jedna od najpoznatijih učesnica u istoriji rijalitija, Miljana Kulić već godinama je članica Zadruge, a može se reći da je pozamašnu sumu novca zaradila tom prilikom.

Dom Miljane Kulić u Nišu je do detalja renoviran

Pored nje, i njena majka Marija je redovni učesnik Zadruge, a  da bi sve izgledalo još čudnije jeste i to što je Miljanin sin Željko smešten u odvojenom apartmanu u Beloj kući.

Pročitajte: U dugovima do guše- Evo šta radi Miljana Kulić nakon diskvalifikacije, svi su zanemeli kad su je videli VIDEO

Dom Miljane Kulić

S obzirom na to da cifra koju Miljana i Marija zarade nije mala, one su taj novac pametno uložile. Naime, obnovile su kuću u Nišu koja sada izgleda i više nego luskuzno. Kulićeve su sa posebno izdvojile pažnju za sobu u kojoj Miljana provodi vreme sa svojim sinom.

Pročitajte: Više nije tajna- Marija Kulić i Filip Car bili zajedno u etno selu, isplivali svi detalji

Dom Miljane Kulić


Što se tiče dnevne sobe, sve je u crno-beloj boji, a ženski članovi porodice su bili zaduženi za dekoraciju i odabir tonova koji će se naći u njihovom domu.

Pročitajte: Marija Kulić unela informacije iz spoljnog sveta- Otkrila pobednika Zadruge, Miljana van sebe VIDEO

Dom Miljane Kulić

Podsećanja radi, Miljana je nedavno samoinicijativno napustila rijaliti nakon čega će morati produkciji da plati kaznu u iznosu od 100. 000 evra.

SLIKE: Bojan Vuković, Printcreen

Još iz kategorije