Pogled će vas oboriti s nogu: Zavirite u dom Mime Karadžića, sve pršti od luksuza FOTO

08.05.2023

22:05

dom mime karadžića

Dom Mime Karadžića skockan je do poslednjeg detalja

Mima Karadžić već neko vreme živi na Vračaru, gde presilo nakon 16 godina stanovanja u Skadarskoj. Jedan od najpoznatijih glumaca svoju privatnost čuva od radoznalih pogleda, a vrata svog novog doma nikada nije otvarao za medije. Ipak tek nekoliko puta je na društvenim mrežama pokazao kako izgleda unutrašnjost njegovog stana, a dom Mime Karadžića mnoge je ostavio bez daha.

Dom Mime Karadžića pršti od luksuza

Iako je pokazao samo pojedine kutke doma, njegovi pratioci stekli su utisak da je sve uređeno veoma vešto i sa ukusom, kakav je svojstven Karadžiću. Večiti neženja provodi vreme u miru, koji niko ne može da naruši, a ono što je posebno zadivilo javnost jeste spektakularan pogled na Hram Svetog Save koji se vidi iz glumčevog stana.

Pročitajte: Pukla velika bruka – Mima Karadžić ostavio devojku tik pred venčanje FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

Dom Mime Karadžića sređen je po poslednjoj modi, a glumac nije štedeo pri kupovini nekretnine, a pretpostavlja se da upravo pomenuti pogled značajno doprinosi vrednosti.

Pročitajte: Parče raja u Čortanovcima – Zavirite u prelepu vikendicu Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

Sudeći po fotografijama i video snimcima, dom Mime Karadžića obiluje detaljima, od kojih svaki pojedinačno ima svoju istoriju, a posebno plene pažnju slike na zidovima.

Pročitajte: Pećina, vodopadi, palme – Zavirite na imanje Novaka Đokovića, sve pršti od luksuza FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

Mnogi glumčevi pratioci se nadaju da će Mima nastaviti da deli trenutke iz svog momačkog doma, te da će imati prilike da vide raskošan enterijer koji se samo donekle nazire na dosadašnjim objavama.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije