Dom Radoša Bajića bi poželeo svaki domaćin: Zavirite u bajkovitu kuću poznatog glumca FOTO

26.04.2023

16:04

Dom Radoša Bajića

Dom Radoša Bajića je prava oaza mira

Glumac Radoš Bajić iza sebe imaa bogatu karijeru, ali on je uspešan i na drugim poljima.

Dom Radoša Bajića je savršeno uređen, glumac je pazio na svaki detalj

Bajić je veoma pisvećen svojoj porodici,  on je skoro pet decenija u velikoj ljubavi sa suprugom Milenom sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka,  ponosni je deda četvoro unučadi Sofije, Lenke, Aleksandra i Filipa, a on sa svojom porodicom živi nadomak Beograda.

Pročitajte: Tragedija u domu Radoša Bajića- Popularni glumac zavijen u crno, stižu reči utehe FOTO

Njegov dom sigurno je san svakog domaćina u Srbiji, a kako bi zaštitio svoju privatnost odlučio je da svoje dvorište ogradi visokim zidom kako bi svakodnevnicu i trenutke uživanja sa svojim najmilijima provodio daleko od pogleda prolaznika. Međutim, on putem Instagrama često objavljuje fotografije iz svog porodičnog doma, pa se može videti  o kakvoj bajci se zapravo radi.

Pročitajte: Skupo i elegantno- Zavirite u luksuzni dom Ane Korać, mislila je na svaki detalj FOTO


U prvom planu je predivno uređeno dvorište, prostrani travnjak i prirodne lepote kojima je kuća okružena.

Takođe primetno je da je dom Radoša Bajića ukrašen po poslednjoj modi, a mnogo pažnje je posvećeno i kućnim ljubimcima koji zasigurno uživaju u ljubavi koju im pruža porodica Bajić.

Pročitajte: Gitara, moderan nameštaj i nestvaran pogled na more- Zavirite u dom Severine Vučković, sve pršti od luksuza FOTO

Sigurno je da u porodičnom domu najviše uživaju Radoševi unuci koji najviše pažnje provode upravo u dvorištu luksuzne kuće.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije