Momačko gnezdo: Stefan Karić otvorio vrata svog doma, u ovom luksuzu se baškarila Jovana Ljubisavljević (foto)

16.10.2022

18:10

By

Stefan Karić na slobodi

Dom Stefana Karića je pravo momačko gnezdo

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević nedavno su stavili tačku na svoju dvogodišnju vezu. Svaki korak poznatog para nalazi se pod budnim okom javnosti, a njihov privatni život intrigira mnoge. Ipak, ono što je ljubitelje rijalitija najviše zanimalo je to kako izgleda dom Stefana Karića.

Dom Stefana Karića pršti od luksuza

Na iznenađenje mnogih, bivši zadrugar otvorio je vrata svoje velelepne vile, te smo i sami mogli da se uverimo u to da je dom Stefana Karića sređen po poslednjoj modi.

Pročitajte: Više nije tajna – Jovana Ljubisavljević otkrila istinu o pomirenju sa Karićem (foto)

dom stefana karića

Prostrani dnevni boravak je svetao i prijatan. Posebnu čar ovoj prostoriji daje cveće o kojem najviše brine supruga Stefanovog oca Kristina Karić.

Pročitajte: Šta će Stefan reći – Osman Karić javno potkačio misicu, a ni ona mu nije ostala dužna (foto)

dom stefana karića


U dnevnom boravku porodica provodi najviše vremena, a tu se, prema Stefanovim rečima, obavljaju važni porodični razgovori.

– Ovde je dnevna soba. Tu se obavljaju neki moji razgovori sa ocem. Kada nešto ozbiljno pričamo obično tu sednemo i rešavamo stvar. Ovo je prostorija za ozbiljne situacije – rekao je Karić.

Pročitajte: Istorija se ponavlja – Stefan Karić ponovo sa Ženom od sultana, ovo ih je odalo

dom stefana karića

dom stefana karića

Dom Stefana Karića krasi i impozantna biblioteka, koja zauzima čitav jedan zid dnevne sobe, ali i starinska pisaća mašina koja se nekada koristila za pisanje.

– Ovo je biblioteka, inače sam pročitao sve knjige – rekao je bivši zadrugar kroz smeh.

Pročitajte: Vredi svaki evro – Zavirite u luksuzan stan Milice Pavlović od 320.000 evra (foto)

dom stefana karića

Trepezarija u kojoj se porodica okuplja u vreme nedeljnog ručka ima zidove bele boje, stolice u istoj nijansi, dok je sto tamne boje.

– Nemamo neku tradiciju, ali kad je ručak uglavnom se okupljamo tu. Doručak i večeru svako pravi za sebe – priznao je Stefan.

Pročitajte: Misica je daleka prošlost – Stefan Karić ima novu devojku, Osman ga je otkucao (foto)

dom stefana karića

Udobna ugaona garnitura ispred koje se nalazi veliki televizor okupljala je porodicu i prijatelje koji su bodrili Stefana dok je bio u rijaliti programu „Zadruga”.

– Ovde se gledala Zadruga. Tri godine za redom su Osman i Kristina ovde provodili dane. To je neka, da kažem, tv prostorija.

dom stefana karića

O bazenu u vili Karića naširoko se pričalo i pisalo, a Stefan otkriva da li je njegova bivša devojka uživala kupajući se u istom.

– Mnogo se pričalo o tom bazenu, kao da sam kupio hilihopter, a ne da sam napravio bazen. Ovde sad uživam i opuštam glavu i mozak – rekao je Stefan i dodao:

– Jeste, uživala je. Uživali smo koliko toliko.

Pročitajte: Sve pršti od luksuza – Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otvorili vrata svog doma, jedan detalj će vam posebno privući pažnju (foto)

dom stefana karića

Iako u svoju sobu nije pustio snimatelje, jer je kako kaže, bila u haosu, Stefan je pokazao kako izgleda kupatilo na gornjem spratu koje samo on koristi. Dobro, možda i poneka devojka koju privede budući da je sada ponovo slobodan.

Pročitajte: Jelena Karleuša pokazala luksuznu vilu – Pevačica ima dom kao u bajci (video)

dom stefana karića

Dom Stefana Karića sređen je pod konac, a u njegovo uređivanje uloženo je pravo bogatstvo. Sudeći po snimcima i fotografijama koje smo imali prilike da vidimo – vredelo je.

SLIKE: Bojan Vuković / Youtube Printscreen

Još iz kategorije