Emotivan trenutak za svaku majku: Megan Markl otkrila šta radi sa sinom svakog dana posle vrtića (video)

29.09.2022

16:09

megan markl

Megan Markl i princ Hari napustili su kraljevsku porodicu početkom 2020. da bi se iz Velike Britanije preselili u Kaliforniju. Njihov sin Arči već ide u vrtić, a u jednom intervjuu koji je Megan Markl dala za The Cut opisana je njihova dnevna rutina.

Megan Markl uči sina pravim vrednostima

Naime, novinarka Alison P. Dejvis nedavno je otkrila kako Arči reaguje kad majka dođe po njega u vrtić, ali i zbog čega se na putu do kuće uvek zaustavljaju na istom mestu.

Pročitajte: Svi osuđuju Megan Markl zbog ovog poteza – Evo šta je uradila nad kraljičinim kovčegom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@archewell_sussex_)

Arči nekako zna da je njegova majka na kapiji vrtića i pre nego što ih učiteljica pusti. Toliko je uzbuđen što je vidi pa svojim malim glasom ponavlja ‘mama, mama, mama’ dok trči ka njoj i ostavlja kutiju za ručak na zemlji. Ona ga prihvati u veliki zagrljaj tako pun iskrenih emocija da oboje zatvaraju oči.

Pročitajte: Poslednja želja kraljice Elizabete ostaće neostvarena – Više od svega je ovo želela..

megan markl

Takođe Dejvis otkriva da, ako Arči zaboravi da kaže „molim te“ ili „hvala“, Megan ga podseća „da maniri čine čoveka“. Kada se zaustave na semaforu, Megan uzima potpuno novi crni ranac iz prtljažnika vozila i predaje ga članu svog obezbeđenja kako bi ga dao beskućniku na uglu. Poenta tog gesta je da nauči Arčija da ljudi žive u različitim uslovima, piše Dejvis u The Cut.

Dnevna rutina majke i sina dirnula je ljude širom sveta koji neprestano komentarišu da Megan Markl vaspitava decu na pravi način.

SLIKE: Getty Images

Još iz kategorije