Ošišala se do glave: Ceca Ražnatović drastično promenila imidž, razlog je neverovatan FOTO

03.05.2023

14:05

Ceca Ražnatović u kupaćem pokazala liniju

Imidž Cece Ražnatović ostavio sve u šoku

Ceca Ražnatović voli da eksperimentiše kada je promena imidža u pitanju. Njene promene dolaze u skladu sa novim albumom, pesmama, koncertima ili pak privatno značajnom životnom etapom jedne od naših najboljih pevačica. Kada je frizura u pitanju Ceca retko ume da pogreši, a uz nju je i provereni tim saradnika koji godinama brine o njenom izgledu.

Imidž Cece Ražnatović svi komentarišu

S godinama imidž Cece Ražnatović nailazio je na brojne promene, pa je pevačica bila  šatirana, plava, bordo, crna, nosila je mini val, punđe, stepene ipak najviše pažnje izazvala je njena potpuno kratko ošišana frizura.

Pročitajte: Haljine su prošlost – Ceca Ražnatović pokazala kako se dama zaista oblači FOTO

Naime, po udaji za Željka Ražnatovića Arkana, Ceca je rešila da ošiša svoju dugu kosu. U pitanju su 90-te godine i dens, rep izgled koji joj je savršeno pristajao. To je bio drugi put kada je na taj način ona eksperimentisala sa frizurom, prvi put to je učinila na samom početku karijere čemu svedoče fotografije dospele u javnost.

Pročitajte: Ceci će ovo slomiti srce – Arkanovo pismo ljubavnici otkrilo veliku tajnu, Veljko i Anastasija u šoku

Imidž Cece Ražnatović, tada vrlo mlade pevačice, bila je u rok fazonu. Gornji deo na temenu istaknut je tapiranjem, dok je donji samo blago spušten po vratu. Mnoge dame domaće javnosti su tada to nosile, bio je to pravi hit i u svetu, a čini se da Ceca ni po čemu nije želela da se izdvaja, zašto i bi kada je gotovo sve umela savršeno da iznese.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije