Jasno je da nije perika: Lea Kiš neprepoznatljiva, duga plava kosa je prošlost FOTO

13.01.2023

13:01

izgled lee kiš

Izgled Lee Kiš ne prestaje da se komentariše

Lea Kiš započela je svoju karijeru kada je imala samo 15 godina, na „Radio-Pančevu“, da bi sa 18 stigla na „Televiziju Beograd“. Iako je doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti, Lea je još tada znala da će novinarstvo postati njen životni poziv.

Izgled Lee Kiš privukao pažnju javnosti

U vreme kada se prvi put pojavila na malim ekranima važila je za jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima koju je odlikovalo lepo lice i blagi, smireni glas. Ipak, Lea je odlučila da drastično promeni imidž. Ona se tada ofarbala u plavo, a fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama vratila nas je u dane kada Lea imala tamnu kosu.

Pročitajte: Skratila kosu do glave – Aleksandra Prijović ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

izgled lee kiš

Izgled Lee Kiš nije bio ni nalik ovom danas. Ona je u tom periodu nosila paž frizuru koja je bila i te kako popularna. Mnogi su spekulisali i da se voditeljka podvrgla estetskim korekcijama, a ona je svojevremeno odgovorila na te navode.

– Na sebi skoro ništa nisam radila osim podmlađivanja mezoterapijom – prokomentarisala je voditelja svojevremeno, a iako mnogi sumnjaju u ovu njenu izjavu, niko ne može poreći da je izgled Lee Kiš savršen.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije