Više nije tajna: Evo kako Miljana Kulić održava kilažu nakon operacije želuca, ovo je njen jelovnik

02.11.2022

13:11

jelovnik miljane kulić

Jelovnik Miljane Kulić pažljivo je osmišljen

Miljana Kulić je nakon operacije želuca smršala 27 kilograma za tri meseca. Da tu nije kraj njenim mukama svedoči činjenica da je rijaliti zvezda nakon zahvata morala da promeni život iz korena i da počne zdravo da se hrani.

Jelovnik Miljane Kulić više nije tajna

Miljana je, kako sama priznaje, lekciju o tome koliko je važno šta unosimo u naš organizam naučila na teži način, ali se sada strogo pridržava svih pravila.

– Dešavalo mi se da doručkujem po pet sendviča, pa onda naručim palačinku s kremom. Čim bih završila doručak, počela bih da razmišljam šta ću za ručak, pa sam terala Bebicu da me vodi u restoran. Tamo bih pojela pastu i odmah posle toga dva parčeta torte. Za večeru sam bila u stanju da pojedem celu picu sama, a u međuvremenu i nešto da grickam. Čak sam se i krila od mojih dok jedem. Ponašala sam se prema svom telu kao da je kanta, sve nezdravo sam ubacivala u sebe, ali s tim je gotovo! Sada jedem pomalo i zdravo – kaže rijaliti zvezda, pa otkriva kako sada izgleda jelovnik Miljane Kulić:

Pročitajte: Čeka ih pakao – Miljana šutnula dečka zbog Zole, Bebica kuje plan kako da se osveti

jelovnik miljane kulić

– Posle smanjenja želuca jela sam samo kuvanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži ceo dan. Svesna sam da ću celog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih saveta lekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem – zaključila je ona.

Evo kako izgleda jelovnik Miljane Kulić

Doručak: Jogurt i ovsene pahuljice

Ručak: Pileće belo meso i zelje

Večera: Grilovano povrće

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije