Šta uradi, crna ženo? Ljubavnica Miroslava Ilića drastično promenila izgled, nećete je prepoznati

02.03.2023

18:03

ljubavnica miroslava ilića

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića privukla je pevača besprekornim izgledom i navela ga da prevari suprugu Gordanu. Iako je plenila iskonskom lepotom Mirjana Antonović je posle toliko godina rešila da drastično promeni izgled, a njena odluka mnoge je iznenadila.

Ljubavnica Miroslava Ilića šokirala javnost

Naime, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića vodi računa o svom izgledu, zdravo se hrani, a masaže, kremice i pilinzi sastavni deo njene svakodnevne rutine. Iako rado posećuje salone za ulepšavanje, Mira je uvek bila umerena, a njena tamna kosa oduvek je bila njen zaštitni znak. Sve do sada..

Pročitajte: Sve mu duguje – Ovaj bogati biznismen je podigao vanbračnog sina Miroslava Ilića FOTO

ljubavnica miroslava ilića

Na drastičnu korekciju bivša ljubavnica Miroslava Ilića odlućila se pre par dana kada je svoju tamnu kosu zamenila plavo-šatiranom. Da joj promena odlično stoji njeni pratioci na društvenim mrežama su se složili, dok je mnogima bilo drago što će svoju novu frizuru ona uskoro prošetati i Beogradom.

Pročitajte: Nova borba – Mira hitno dolazi u Srbiju da spreči Miroslava Ilića da ovo uradi FOTO

ljubavnica miroslava ilića

– Beograde vidimo se uskoro. Znam više volite crnu kosu – napisala je Mira ispod fotografije koju je podelila na Facebooku a svi su se zapitali koji je razlog njenog dolaska i da li Miroslav treba da strepi.

Pročitajte: Neočekivano – Vanbračni sin Miroslava Ilića odlučio da kontaktira oca, ovo su detalji njihovog razgovora

mirjana antonović

Podsećanja radi, Mirjana Antonović godinama vodi pravnu bitku ne bi li dokazala da je Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina. Porodičnoj sagi još se ne nazire kraj, a svakog dana isplivaju neki novi detalji.

SLIKE: Ata Images, Gaja, Facebook printscreen

Još iz kategorije