Da li je vreme za raskid? 4 jasna znaka da vam je veza u krizi!

15.03.2023

18:03

magazin srećna žena

Sve je bilo savršeno, partner i vi ste uživali u zajedničkim trenucima, ali nešto se promenilo… Niste sigurni da li treba da ostanete zajedno? Pa, ako pokušavate da prelomite, postoje četiri jasna pokazatelja da je vreme da kažete „KRAJ” i krenete dalje, piše magazin Srećna žena u novom broju, koji možete pronaći na svim kioscima.

Magazin Srećna žena je u prodaji!

magazin srećna žena

1. Ne radujete se kad vaša druga polovina dođe kući

Ili vas poseti (ako ne živite zajedno)! To je jedan od najočiglednijih znakova koji pokazuje da nešto ne štima. Ako ste se ranije radovali dolasku partnera, a sad ste ravnodušni ili vas to, još gore, nervira, možda ga više ne volite.

2. Nema više spontanih izliva ljubavi i nežnosti

Više nemate običaj da ga poljubite tek tako ili da mu pokažete nežnost, kupite poklončić bez povoda… To samo znači da ste počeli da se „hladite”.

magazin srećna žena

3. Ne zanima vas šta mu se dešava u životu

Izgubili ste interesovanje za ono što mu se događa na poslu, davi vas kad priča o kolegama, prijateljima, pa i problemima i onome što ga tišti. To nije dobar znak!

4. Ne sviđa vam se ono što vam se sviđalo

Njegov glas, ličnost, izgled… Sve ono što vas je oduševljavalo sada kod vas ne izaziva nikakvu emociju. To verovatno znači da se ljubav jednostavno ugasila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

Još praktičnih saveta o ljubavi, vezama, lepoti, modi, zdravlju, ali i uređenju doma i štednji pronađite u novom broju magazina „Srećna žena”!

Vidimo se na kioscima!

SLIKE: Getty Images

Još iz kategorije