Novaku i Jeleni je srce puno: Stefan ima samo osam godina, a već je osvojio svet (foto)

12.11.2022

18:11

Novakov sin

Novakov sin je krenuo očevim stopama

Srpski teniser Novak Đoković je jedan od najboljih sportista svih vremena, a kao što je već poznato  i u ljubavi mu cvetaju ruže.

Novakov sin pokupio simpatije publike širom sveta

On je u dugogodišnjem braku sa suprugom Jelenom, a njih dvoje su ponosni roditelji Stefana i Tare.

Đoković voli u javnosti da priča o svojoj deci, a nedavno je istakao da ne vrši pritisak na sina da pođe njegovim stopama.

Pročitajte: Novakova bivša za noć zaradi i do 30.000 evra, a evo u kakvim je odnosima sa najboljim teniserom sveta!

Novakov sin

Međutim, osmogodišnji Stefan Đoković zaljubljen je u sport koji je proslavio njegovog oca, a čestim pojavljivanjem na Novakovim mečevima osvojio je publiku širom sveta svojom harizmom.

– Zanimljivo je osetiti ili čuti šta on ima da kaže, posebno kada gleda meč. Ipak, ne pritiskam ga, nemam nikakva očekivanja. Važno mi je da na tenis gleda kao na igru, na sport koji mu može pomoći da se razvije i fizički i mentalno. Ali, opet kažem, još je rano govoriti o njegovoj karijeri. Zato vas molim da mi ne postavljate ta pitanja. Stefan ima tek osam godina – istakao je Đoković, prenose mediji.

Nedavno je Novak osvojio Masters u Rimu, a ono što je zanimljivo jeste da je istog dana Stefan osvojio svoj prvi turnir.

– Moj sin je danas osvojio turnir. Danas je “sunshine double” (dvostruko sunce). Reč je o malom klupskom turniru. Bilo je lepo videti ga kako igra. Prvi zvanični turnir ili meč uvek vam ostane u lepom sećanju. Zaista sam želeo da uživa na terenu- istakao je Novak.

Pročitajte: Nju je voleo pre Jelene-  Bivša devojka Novaka Đokovića bila je ova odbojkašica, Dijana sve otkrila

Novakov sin

Novakov sin, Stefan liči na oca i kada je karakter u pitanju pa ne sumnjamo da će i on postati vrhunski sportista kao Nole.

Još iz kategorije