Stiže prinova: Dragana Mirković postaje baka, nema kraja sreći

28.12.2022

15:12

zdravlje dragane mirković

Numerološka karta Dragane Mirković otkriva šta našu najveću zvezdu očekuje u narednoj godini

Dragana Mirković nesumnjivo je jedna od najsrećnijih pevačica na našoj estradi. Pored uspešne karijere koja traje više od tri decenije, pevačica ima divnu decu i muža koji je obožava. Draganini naslednici godinama se nisu javno eksponirali zbog čega smo tek nedavno imali prilike da vidimo kako izgledaju i kako žive.

Numerološka karta Dragane Mirković 

Svaki korak slavne pevačice je pod budnim okom javnosti, a numerolog Gordana Dragišić za novi Star otkriva da će naredna godina za Draganu biti od velikog značaja.

‒ Dragana Mirković ima kod 527, što je jedna sjajna kombinacija. Ona je zaista skromna osoba i ne ume da bude drugačija. U prošlom životu mnogo se namučila i zato je sada nagrađena. Ima savršen brak koji bi svako poželeo. Dragana će imati sjajnu poslovnu godinu, ali će znati kada da povuče ručnu i da se odmori. Na jesen postoji mogućnost da je obraduje starije dete, sin Marko. Velike su šanse da sazna da će postati baka i to će je mnogo obradovati. Nije isključeno da to bude lažna uzbuna, ali su svakako velike šanse da dobiju novog člana porodice – tvrdi Gordana.

Pročitajte: Šta sve majci neće prirediti – Potez Draganinog sina šokirao je sve, pevačica nemoćna da bilo šta promeni FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Numerološka karta Dragane Mirković pokazala nam je da su joj u narednoj godini zvezde naklonjene, a šta očekuje Cecu i Jelenu Karleušu saznajte u najnovijem broju tabloida STAR koji je u prodaji na svim trafikama širom regiona.

novi star

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković, Star

Još iz kategorije