Piksi je nju ženio dva puta, a lepotom je sve očarala: Ovo je prva dama srpskog fudbala FOTO

21.11.2022

13:11

Piksijeva supruga

Piksijeva supruga je prelepa Snežana

Dok u Srbiji traje fudbalska groznica povodom Svetskog prvenstva u Kataru gde se nalaze i srpski fudbaleri, mi se bavimo njihovim lepšim polovinama.

Dama koja bez premca zaslužuje da se nađe na listi najlepših žena fudbalera jeste i supruga našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija, Snežana.

Piksijeva supruga lepotom sve ostavlja bez daha

Snežana i Dragan su se venčali kada su bili veoma mladi i tek zakoračili u svoje dvadesete.

Pročitajte: Đanijeva supruga hitno operisana- Pevač se oglasio i otkrio prve informacije (foto)

Međutim, možda većem delu javnosti nije poznata činjenica da se ovaj par venčavao dvaput. To ne znači da je do razvoda između njih ikada došlo, već da su pre više od trideset godina stupili u građanski brak, a tek pre tačno deset godina doživeli su i crkvenu ceremoniju čime su sve zaokružili.

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu.

Piksijeva supruga je najveća podrška našem selektoru

Naime, iako se nisu razvodili, brak im jeste bio turbulentan i pun trzavica, a to čak nikada nisu ni krili od javnosti. Snežana je to veoma lepo objasnila kada je nedavno dala intervju za Story.

Pročitajte: Nju je voleo pre Cece- Arkanova bivša žena konačno u javnosti, evo kako sada izgleda FOTO

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je Snežana.

Ona sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka.

Pročitajte: Kakva lepotica- Ćerka Mine Kostić majčina je kopija, upoznajte Anastasiju (foto)

Snežana je  danas sigurno najponosnija supruga na svetu i prva je uz svog muža kada se slave pobede, ali mnogi zaboravljaju i da je prva kada ga treba utešiti nakon teškog poraza.

Pročitajte: Kriza u braku- Seka Aleksić ovo krije od muža, javnost u neverici (foto)

Nadamo se da će prelepa Piksijeva supruga Snežana na predstojećem prvenstvu proslavljati samo pobede uz svog supruga, a ogromna podrška svakako neće izostati.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije