Poslednja želja kraljice Elizabete ostaće neostvarena: Više od svega je ovo želela..

24.09.2022

14:09

uzrok smrti kraljice elizabete

Poslednja želja kraljice Elizabete II više nije tajna. Od svega na ovom svetu omiljena britanska kraljica želela je samo jedno. Istoričar i stručnjak za kraljevsku porodicu Robert Hardman otkrio je za magazin „People“ poslednju želju kraljice Elizabete II.

– Nije želela da vidi svoj spomenik, ni da ima zasebnu grobnicu unutar kapele Svetog Džordža. Kao što mi je njena rođaka Margaret Rouds jednom rekla – želela je da učini svog oca ponosnim – rekao je.

Poslednja želja kraljice Elizabete više nije tajna

poslednja želja kraljice elizabete

Prema rečima pomenutog stručnjaka, kraljičina poslednja želja bila je ta da se Hari pomiri s ostatkom porodice i vrati u Englesku. Nažalost, ta želja joj se nije ostvarila.

Poslednja želja kraljice Elizabete ostala je neostvarena

Poznato je da je Hari oduvek bio kraljičin omiljeni unuk, a sada je stigla i zvanična potvrda da ga je kraljica jednostavno obožavala uprkos svim izdajama i razočaranjima koje je priredio kraljevskoj porodici u poslednjih nekoliko godina.

– Kraljica je svog unuka, princa Harija, obožavala sve do poslednjeg dana svog života. Isto tako, Hari je nju izuzetno voleo, te mu je zbog toga njena smrt jako teško pala – rekao je Hardman, te pojasnio kako je princu posebno teško palo to što poslednjih godina nije često viđao svoju baku.

Pročitajte: Novo poniženje za Princa Harija – Evo šta je doživeo na sahrani kraljice Elizabete

– Ona je bila jedna od najsnažnijih poveznica između Kalifornije i Vindsora, a jedino je njena ljubav uspela da zadrži Harija od toga da kompletno prekine sve veze sa svojom porodicom – dodao je istoričar.

IZVOR: Hello

SLIKE: Getty Images

Još iz kategorije