Vesna Zmijanac sprema zimnicu u svom selu: Otkrila koju hranu njene unuke obožavaju (foto)

12.11.2022

22:11

Bivši verenik Vesne Zmijanac

Zimnica Vesne Zmijanac oduševila porodicu

Popularna pevačica Vesna Zmijanac će provesti zimu u svojoj vikendici na Bukulji. Vesna najviše vremena voli da provodi u ovom mestu, a raduje je to što joj često dolaze i unuke Hana i Rea.

Zimnica Vesne Zmijanac je omiljena njenim unukama

Ona je kako kaže obezbedila drva za zimu, spremila zimnicu, te sa radošću dočekuje hladnije dane koje će, kad god nema poslovne obaveze.

Pročitajte: Paparazzo- Vesna Zmijanac krije da krka ćevape!

zlata i vesna zmijanac

– Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta na drva, tako da neću imati problem sa grejanjem. Kupila sam drva, a imam i svoju šumu. Ne idem ja po drva, imam pomoć komšija, pa ne mogu sve sama da radim! Pored toga, rešila sam da kupim i agregat i onda ću biti potpuno spremna za zimu. A ako struja opet poskupi, štedeću. Dobro je što sam već spremila zimnicu, ispričala je Vesna za Informer.

Pročitajte: Vesna se sveti- Kemišu i Zorici će napraviti pakao!

Vesna Zmijanac

Popularna pevačica najviše voli da sprema hranu za ćerku Nikoliju i njenu porodicu.

– Svi mogu kod mene da prezime! Uostalom, oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka,  rekla je Vesna, koja je dodala i da unuke obožavaju povrće iz njene bašte:

Unuke ne vole meso, ali obožavaju sve ostalo što im spremim. Zato često spremam boraniju, sataraš, posne sarme i punjene paprike… I sve to povrće je iz moje bašte! Reu sada učim da kuva, zajedno spremamo neka jela. Podseća na mene, nemirna je, mali zvrk, puna je energije… Mnogo volim unuke.

Pročitajte: Nikolija Jovanović nakon korekcije na licu izgleda neprepoznatljivo (foto)

Nikolija Jovanović

Podsećanja radi, Vesnina ćerka Nikolija uživa u ljubavi sa popularnim pevačem Reljom Popovićem sa kojim ima dve ćerke Hanu i Reu.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije