Ana Ivanović više neće da ćuti: Sve me stigne nakon neprespavanih noći FOTO

02.12.2022

18:12

Život Ane Ivanović

Život Ane Ivanović je zanimljiva tema u javnosti

Bivša teniserka, Ana Ivanović važi za jednu od najlepših žena sveta. Ona je u braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalerom, Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dva sina.

Život Ane Ivanović ne prestaje da se komentariše

Međutim, nije sve idealno kada je u pitanju život ove lepotice. Naime, ona je nedavno pričala o roditeljstvu, a zatim je otkrila i nepoznate detalje.

– Zaista uživam u ulozi majke i vremenu provedenom sa dečacima. Trenuci sa njima su neprocenjivi i divno je gledati ih kako otkrivaju svet rekla je Ana, a potom i dodala:

Pročitajte: Ovo su krili- Bolest Dijane Đoković došla je iznenada, Novak poslednji saznao istinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– Naravno, umor je neizbežan, naročito kada me stigne posle neprospavanih noći. Sve se to zaboravi kada mi se oni nasmeju ili kažu nešto što me oduševi. Takođe, verovatno mi izdržljivost koju sam stekla zahvaljujući dugogodišnjem bavljenju sportom pomaže da prevaziđem sve napore.

Iako su i Ana i njen muž vrhunski sportisti, deca još uvek nisu pokazala naklonost prema nekom sportu.

Dečaci su vrlo aktivni, ali još ne pokazuju preterano interesovanje za neki poseban sport. Naučili su da plivaju i skijaju jer im je zabavno. No, za sada je to sve- istakla je ona.

Pročitajte: Novaku i Jeleni je srce puno- Stefan ima samo osam godina, a već je osvojio svet (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Takođe, osvrnula se i na svoju tenisku karijeru, kao i na to da li joj bavljenje profesionalnih sportom nedostaje.

– Ponekad mi nedostaju takmičenja na najvećim turnirima. Međutim, nikada nisam zažalila što sam rano izašla iz sveta profesionalnog sporta. Jednostavno, osetila sam da je pravi trenutak, posle toga su se desile neke divne stvari u mom životu- zaključila je Ana.

Život Ane Ivanović je uvek zanimljiva tema u javnosti s obzirom na to da je i pored svojih sportskih uspeha uvek važila za jednu od najlepših žena sveta.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije