Aleksandra Prijović šokirana: Ne može da veruje šta joj je Filip priredio (foto)

01.11.2022

17:11

aleksandra prijović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u skladnom braku, a harmoniju koja vlada u njihovom privatnom životu preneli su i na poslovni život. Naime, sin nekadašnjeg teniskog asa Bobe Živojinovića napisao je pesmu „Zvuk tišine“ koja se našla na Aleksandrinom poslednjem albumu.

Novi album Aleksandre Prijović se uveliko priprema

– Ne bi dalje smarao, ali moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva njegova mama, a napisao je njegov tata. To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon njemu. Možda prvi od mnogih – rekao je nedavno Filip koji je napisao pesmu i za novi album Aleksandre Prijović koji će naredne godine ugledati svetlost dana.

Pročitajte: Isplivala najveća tajna Aleksandre Prijović – Poznati pevač razvezao jezik o njenoj karijeri

album aleksandre prijović

– Uveliko spremam novi album, Filip je opet napisao pesmu, svi smo pali u nesvest kada smo čuli. Tako da, radi se! Filip je napisao ‘Zvuk tišine’, slobodno mogu da kažem da je bolja od nje. Imam za sada tri pesme, trebaće mi sigurno još tri meseca da nađem ostale – istakla je Prijovićka, pa priznala da maleni Aleksandar više ne sluša njene pesme.

– Aleksandar se toliko naslušao starog albuma, da sad ne sluša moje pesme. Sad slušamo dečje pesmice isključivo – rekla je Aleksandra koja se na nedavnom nastupu pojavila u društvu majke Borke.

Pročitajte: Sve je oprošteno – Prijovićka pomirila majku i oca, porodica je ponovo na okupu

album aleksandre prijović

– Moja mama nije često na mojim nastupima. Sada je ovde kod nas u Beogradu, naravno da nije želela da propusti priliku da dođe. Što se pesama tiče, mama nije isključiva, sve voli – zaključila je pevačica.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije