Aleksandra Prijović rekla kraj, Filip šokiran njenom odlukom: Gotovo je, odustajem..

19.12.2022

21:12

aleksandra i filip

Aleksandra i Filip Živojinović uživaju u skladnom braku, a harmoniju koja vlada u njihovom privatnom životu preneli su i na poslovni život. Naime, sin nekadašnjeg teniskog asa Bobe Živojinovića napisao je pesmu „Zvuk tišine“ koja se našla na Prijinom poslednjem albumu.

Aleksandra i Filip u žiži interesovanja

Budući da se gotovo i ne odvajaju, mnogi su se iznenadili kada se Aleksandra i Filip nisu zajedno pojavili na njenom poslednjem nastupu. Kako mlada pevačica ističe, Filip je iz opravdanih razloga izostao.

Pročitajte: Kamere sve zabeležile – Aleksandra Prijović uživa u njegovom društvu, Filipa nema ni na vidiku

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

– Trebalo je zajedno da dođemo, međutim, sledeće nedelje imamo dosta obaveza pa smo odlučili da ne vredi dolaziti i maltretirati dete zbog ta dva dana. Planirali smo da dođemo svi, međutim nismo, vraćam se već sutra kući – kaže Aleksandra i otkriva da li je ona naučila da skija.

– Ja sam probala jednom i odlično mi je išlo. Pohvalili su me odmah, ali sam završila negde, jedva su me našli. Jedva su me stigli, odustala sam.. Sigurno ću probati opet, ali ne bih baš sad pred novu godinu da izazivam sudbinu – kaže pevačica kroz smeh.

Pročitajte: Više ne može da ćuti! Aleksandra Prijović zaintrigirala najnovijom objavom – Kad voliš idiota, malo je…

aleksandra i filip

Aleksandra je nedavno obradovala fanove kada je na svom Instagramu objavila deo pesme koja će se naći na njenom novom albumu, a koju je napisao njen suprug Filip.

– Tu pesmu je napisao Filip. Ja, inače ne volim da objavljujem unapred, ali nisam mogla da odolim. To što sam objavila je sam kraj pesme. Filip je ozbiljno inspirisan, piše ozbiljne pesme i to ćete tek videti kad album izađe. Za sad je dve pesme napisao, ali sigurno će ih biti više – otkriva Prija i priznaje da li Filipu plaća pesme:

– Glupo je da se o tome priča (smeh). Baš ću njemu da plaćam pesme – kaže sa osmehom na licu šarmantna pevačica.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije