Aleksandra Prijović pod stresom: Filip napravio haos, ne želi više da je vidi u društvu ovog muškarca

18.09.2023

22:09

By

Brak Aleksandre i Filipa

Gaja

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović se posvađali zbog njenog menadžera

Kako prenose domaći mediji nedavno se odvila velika drama između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Naime, Filipu se, navodno ne dopada što popularna pevačica sve više vremena provodi sa svojim menadžerom Danijelom Blažićem Blaškom.

Aleksandra Prijović u haosu, Filip joj napravio scenu

Blaško i Aleksandra imaju dugogodišnju saradnju i dobri su prijatelji, te ih je više puta mogla uvatiti i ekipa emisije „Paparazzo lov„. Na tim snimcima koja je uhvatila kamera televizije Pink ne vidi se ništa sponzor, te je Draško više kao vozač koji dovozi pevačicu sa aerodromu.

Brak Aleksandre i Filipa

Ipak, to izgleda nije dovoljan dokaz sinu Bobe Živojinovića, te ga je pojela ljubomora.

– Prija je na proslavu punoletstva svog kuma došla sa prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije sa bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama. Oni su svi sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vreme došaptavali i osmehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrveneo od besa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga – prenosi izvor „Kurira“ i dodaje:


Brak Aleksandre i Filipa

– E sad, da li je malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu da tvrdim, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vreme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspela je nekako da ga smiri, pa su se vratili za sto i pravili se kao se ništa nije dogodilo – rekao je izvor pomenuo lista i dao zaključio sve sa sledećom izjavom:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijel Blasko Blazic (@danijel_blasko)

– Vrlo je verovatno da je neko čitav incident i snimio i da će se to pojaviti na društvenim mrežama. Iako su svi gosti zamoljeni da o ovome ne govore nikom, priču je vrlo brzo po kuloarima proširio neko od gostiju. Ovo je mnogima bio dokaz da gde ima dima, ima i vatre, pošto se već duže vreme šuška da između Prije i Blaška postoji nešto više od poslovne saradnje i prijateljstva – kaže izvor.

IZVOR: PAPARAZZO/KURIR

SLIKE: Gaja/B. VUKOVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije