Ovo joj neće oprostiti: Ana Sević ismevala Darkovu devojku, evo i zbog čega (foto)

23.10.2022

16:10

ana i darko

Ana i Darko na istom mestu u isto vreme

Ana Sević nedavno je imala susret sa Darkom Lazićem i njegovom devojkom Katarinom kod Vanje Mijatović na svadbi. Dok su pevač i njegova partnerka pozirali okupljenim medijima i davili izjave, iza njihovih leđa projurila je Ana sa suprugom Danielom.

Ana i Darko se iskulirali 

Kasnije je izašla iz restorana kako bi i ona dala izjavu i tom prilikom rekla kako nije videla bivšeg muža sa devojkom u šta joj niko nije poverovao. Međutim, nešto kasnije Ana je prokomentarisala Darkovu devojku u društvu za stolom.

Pročitajte: Darko Lazić se ponovo ženi, Katarina ga je uzela pod svoje

darko i katarina

– Ana i Darko se uopšte nisu pozdravili, niti javili jedno drugom. Stolovi su im bili udaljeni, pa su se trudili da se u sali restorana nikako ne sretnu. Kada je atmosfera uzela maha, Ana je u jednom trenutku rekla kako ne može da veruje da je Katarina došla na svadbu maltene u gaćama i kako je to neprimereno jer ima i starijih ljudi. Svi su se smejali, a Ana je tada dodala da će vremenom naučiti kako se za koju priliku oblači. Iskreno, nije pridavala mnogo značaja Darku i njegovoj devojci, ali je kao žensko primetila kako je Katarina obučena jer su joj se stvarno videle gaće kroz onu providnu haljinu – kaže naš izvor sa lica mesta, a Sevićka je objasnila:

Pročitajte: Darku Laziću pala vilica zbog bivše – Ana Sević u izazovnoj haljini mamila uzdahe, pa progovorila o njihovom odnosu (foto)

ana i darko

– Ja Darka ne kritikujem ni za šta, niti me zanima. Nemam ja razloga da razmišljam o tome. Prosto, svako ko njega bar malo poznaje, zna da je to sasvim normalno za njega da nestane na neko vreme. Dok smo bili zajedno dešavalo se svašta. Upoznala sam Darkovu Katarinu. To je izgledalo normalno, kao i sa svakom prethodnom njegovom, a bilo ih je. Da li sam zadovoljna njegovim izborom? Nemam ja šta da tu budem zadovoljna. Ne zanima me apsolutno da li je i dalje udata – rekla je Ana.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije