Potresno: Anđela u Mateji vidi svog pokojnog brata, a on joj je slomio srce

01.06.2022

11:06

Anđela Đuričić

Bojan Vuković

Anđela preživela porodičnu tragediju

Anđela Đurišić pre četiri godine doživela je tragediju kada joj je najstariji brat poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona o tome izbegava da priča i kako je sama rekla, ne želi da je ljudi sažaljevaju.

Anđela i Mateja

Bojan Vuković

Anđela se nakon bratove smrti povukla u sebe i potpuno promenila

Kako nam je otkrila njena drugarica iz Herceg Novog, ona se nakon smrti brata povukla u sebe i nikada nije htela ni sa najbližima da podeli svoju bol.

„Anđela je divna devojka, ali je tragedija mnogo promenila, bila je pre toga vesela devojka puna života, a od pre četiri godine ona se povukla u sebe i jako je tužna. Ne pokazuje u rijalitiju da je slaba, i dobro je što je tamo okružena sa puno ljudi. Kada joj brat poginuo nosila je više od godinu dana crninu, zatvarala se u kuću i gledala da bude sa porodicom. Nije imala kad da otpati jer je dala sebi zadatak da joj roditelji budu dobro. Znala je da je njima najteže, ostali su bez sina prvenca. Rekli smo joj pre 2 godine da treba da ode kod psihologa, da će joj lakše biti. Odbila je! Nije ni saslušala, jer ona o bratu ne priča, ne može, to joj je bolno“, kaže Anđelina drugarica i nastavlja:

„Pre malo više od godinu dana ženio se jedan od njegovih najboljih drugara. Bila je srećna zbog njega, ali joj je tada prolazilo kroz glavu kako ona neće imati priliku da oženi svog brata. Slomilo je i nije imala snage da ode na tu svadbu. Ona je u Mateji možda i videla sličnosti sa njenim pokojnim bratom. Zato joj je još teže što je on sada ovako razočarao. Žao mi je mnogo, iskreno, da je uspela veza sa Matejom to bi je možda trglo i spasilo ove tuge“, završava naš izvor.

 

 

Pročitajte: Mateja Matijević POTKAČIO Ša zbog SVAĐE sa Tarom

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije