Barbara Bobak urlala zbog Aleksandre Prijović: Sklonite mi je sa očiju

16.09.2023

12:09

By

Barbara Bobak

B. VUKOVIĆ

Barbara Bobak napravila haos zbog Aleksandre Prijović

Poznato je da na estradi ima dosta sujete, pa ne čudi više kada se desi da se koleginice počaste uvredama.

Tako je nedavno Barbara Bobak koja je poslednjih godinu dana jedna od najtraženijih pevačica u klubovima dobila nervni slom zbog Aleksandre Prijović. Naime, na nastupu u Novom Sadu iza nje na bini nalazio se video-bim na kom reklamiraju naredne nastupe.

Barbara Bobak

Bobak se okrenula u nekom momentu i videla je da stoji Prijina slika. Čim je otišla na pauzu, napravila je ozbiljan haos. Pitala je menadžera da li je u redu da ona peva a da iza nje stoji ogromna slika Aleksandrina.

– Čovek se zbunio jer uvek stoji ko nastupa naredni vikend, desilo se da nastupa posle Barbare Aleksandra i zato ide reklama za nju. Bobak je zamolila da se isključi reklama dok ona peva, jer joj nije prijatno. Nikome nije jasno šta joj je bilo i zašto tako reaguje. Menadžer je pokušao ljubazno da joj objasni da reklama mora da ide i da je tako vikend pre išla i njena – priča nam izvor upućen u ovu priču i dodaje:


Barbara Bobak

– Da se razumemo, Barbara je počela super da radi, ali Prija je mnogima trn u oku, jer ima ozbiljan uspeh, ozbiljne pesme, ozbiljno radi i naravno da smeta i starijoj gardi, a kamoli ovoj mlađoj. Barbara je sigurno bila u onom stilu ne moram da te gledam i na mom nastupu – završava izvor.

AUTOR TEKSTA: Sanja Arsić

IZVOR: STAR

SLIKE: B. VUKOVIĆ/ATA IMAGES

Još iz kategorije