Osveta se služi hladna: Barbara Bobak išla kod vračare zbog Darka Lazića, ovo su detalji

13.11.2022

20:11

Barbara i Darko

Barbara i Darko se nakon raskida suočili sa ozbiljnim problemima

Prošlo je šest meseci kako su Darko Lazić i Barbara Bobak raskinuli svoju ljubavnu vezu, a pevačica i dalje nema mira. Kako je i sama priznala jako se uplašila crne magije, jer zna da se oko Darka stalno vrtela takva neka priča, pa je odlučila da ode kod vidovnjaka i proveri sve.

Barbara i Darko prekinuli svaki kontakt

– Barbara je stalno pričala kako je dok je bila u vezi sa Darkom jednom prilikom čula kada je neki čovek njemu rekao da se pripazi da mu neko radi o glavi i da mu je bačeno nešto na zdravlje. Kako je u to vreme bila sa njim, uplašila se da i njoj ta ista osoba nije nešto uvračala, pa je odlučila da ode da se posavetuje. Nije pitala za cenu, ali najviše je zanimalo da joj nije bačena crna magija na ljubav, s obzirom da poslednjih pet godina nema sreće na tom polju – objašnjava jedna od Barbarinih bliskih drugarica i nastavlja.

Pročitajte: Pukla bruka – Darko Lazić varao devojke sa Katarinom, Barbara i Marina spremaju osvetu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Ona je to da sumnja da joj je neko bacio crnu magiju postavila na društvene mreže, da bude opomena tom ko se uopšte usudio da joj tako nešto napravi. Vidovnjak kod koga je išla joj je napravio jednu amajliju koju mora non stop da drži uz sebe, sada joj je malo lakše, ali i dalje se plaši. Smatra da u svojoj okolini nema nikoga ko joj želi zlo, već da je to napravljeno dok su Barbara i Darko živeli pod istim krovom. Raznorazni su im se tada muvali po stanu i jedino tada je neko mogao da uzme nešto od njenih stvari i napakosti joj. Njeni roditelji su takođe u panici jer se ranije nisu susretali sa ovakvim stvarima. Proklinju Darka i kada ga je i upoznala njihova ćerka – zaključila je.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije