Slika govori više od reči: Seka Aleksić ne skida osmeh sa lica, bivši dečko je čvrsto drži za ruku FOTO

24.05.2023

20:05

bivši dečko seke aleksić

Bivši dečko Seke Aleksić je ovaj zgodni maneken

Iako već 13. godina uživa u skladnom braku, ljubavni život Seke Aleksić i dalje intrigira domaću javnost. Naime, pre udaje za Veljka Piljikića bivši dečko Seke Aleksić bio je poznati maneken za kojim su mnoge poznate dame uzdisale.

Bivši dečko Seke Aleksić je bio on

Naime, bivši dečko Seke Aleksić bio je maneken Mladen Radulović koji je učestvovao u snimanju spotova za pesme „Aspirin“ i „Boli stara ljubav“. Mladen i Seka su se nakon izvesnog vremena i verili, a pevačica je o svom tadašnjem izabraniku imala samo reči hvale.

‒ Sreli smo se na snimanju spota za pesmu „Aspirin“. S vremenom poznanstvo je preraslo u prijateljstvo, a potom u ljubav. Ne volim da se osvrćem, radije punim plućima živim u sadašnjosti i kujem planove za budućnost. A u tim planovima je i Mladen, naravno ‒ govorila je Seka 2007. godine.

Pročitajte: Mlad, zgodan i uspešan – Seka Aleksić blista u njegovom zagrljaju, slika govori više od reči FOTO

Bivši dečko Seke Aleksić je u to vreme isticao da je ona najlepša devojka na domaćoj sceni, spontana i normalna, kao i to da je slava uopšte nije promenila. Iako su se čak i verili, Mladen i Seka su 2009. godine stavili tačku na emotivnu vezu.


Pročitajte: Vreme je da javnost sazna! Seka Aleksić progovorila o razvodu – Bilo je tužno i teško…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Nedugo nakon raskida Seka je upoznala profesionalnog kik boksera Veljka Piljikića. On je postao njen lični telohranitelj, a ubrzo dečko i menadžer. U septembru 2010. godine Seka i Veljko su se venčali u poznatom beogradskom restoranu, a danas imaju dvoje zlatne dece, sinove Jakova i Jovana.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije