Stanija u problemu: Bivšem dečku mora da vrati veliki dug, evo ko je on FOTO

19.11.2022

14:11

Bivši dečko Stanije Dobrojević

Bivši dečko Stanije Dobrojević u dugovima

Marko Marković i dalje koristi Staniju. Pre nego što je ušao u rijaliti ostao je dužan na jednom splavu u Beogradu, a ceh je naknadno platila njegova bivša devojka Stanija Dobrojević.

Bivši dečko Stanije Dobrojević upao u probleme

Naime, Marko je sa nekoliko drugara izašao u provod, na svoje ime je rezervisao separe, gde su celu noć pili i častili devojke, a zatim su pobegli iz objekta i nisu platili ceh od 45.000 dinara.

Pročitajte: Stanija se udaje za moćnog biznismena- Zaprosio starletu pa joj ovo strogo zabranio (foto)

Tajna Stanije Dobrojević

– Marko je u avgustu bio u Beogradu gde je na svoje ime rezervisao separe na jednom spalvu, došao je sa nekoliko drugara, a onda su naknadno pozvali još tri devojke da im se pridruže koje su stajale pored njihovog stola. Pili su, naručivali, đuskali, a onda su pred kraj večeri izašli prvo Marko i još jedan momak, a zatim te devojke, pa ostala dvojica koji su bili sa njima. Račun niko nije platio, a iznos je bio 45.000 dinara. Menadžer tog splava, preko kog je Marković i rezervisao mesto ujutru ga je nazvao ali se on nije javio. Zatim mu je pustio poruku da ceh niko nije platio i da ga zanima ko će da reguliše dug. Ni na poruku mu nije odgovorio, a kako je tokom dana menadžer nastavio da ga zove, Marko ga je blokirao- priča nam izvor koji je zaposlen na splavu gde je Marko ostao dužan.

Pročitajte: Stanija brzo prebolela Marka- Sa novim dečkom uživa u Italiji, evo o kome se radi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Marković (@mmarkovic94)

– Kako je bio toliko bezobrazan da blokira menadžera, on je sa drugog broja pustio Marko poruku i napisao mu a mu je bolje da se javi i reguliše dug, ali se ovaj i dalje nije oglašavao. Kada su videli da je ušao u rijaliti, momak koji mu je ostavio separe, nazvao je Staniju. Ona je bila u neverici, i rekla je da ona sa Markom nema ništa, da nisu zajedno i da joj je žao da se tako poneo. Kada joj je menadžer saopštio da će konobari koji su služili njenog bivšeg te večeri morati da plate račun iz svog džepa, ona je odmah rekla da će ona da isplati dug, kako ne bi ljudi koji su nedužni ispaštali. Tako je i bilo, svtvarno je odmah sutradan na račun poslala novac,  kaže naš izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije