Bivši muž Suzane Jovanović je bio poznati muzičar: Zbog ovoga su godinama u lošim odnosima FOTO

20.01.2023

13:01

razvod suzane jovanović

Bivši muž Suzane Jovanović je bio harmonikaš

Pevačica Suzana Jovanović već dugi niz godina uživa u braku sa Sašom Popovićem. Međutim malo ko zna da je ona pre direktora Granda imala još jednog muža.

Bivši muž Suzane Jovanović je u lošim odnosima sa pevačicom

Naime, ona je izgovorila sudbonosno da sa 18 godina, a razvela se posle samo sedam meseci braka. Ona iz prvog braka ima sina Danijela, a prošla je kroz pakao u periodu kada se borila za njegovo strateljstvo sa bivšim partnerom.

‒ Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin ‒ izjavila je jednom prilikom pevačica.

Pročitajte: Kriza u braku- Saša Popović posumnjao u Suzaninu ljubav, svi detalji isplivali u javnost

Bivši muž Suzane Jovanović

Suzanin bivši suprug je bio haromonikaš Rade Zdravković.

‒ Upoznali su se u kafani, na nastupu. Al’ sve je to bilo na brzinu… Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, lepu, dobru, iz fine porodice. Ali maler, potrefilo se da se baš tad posvađaju. I tako je uletela Suza. Ma nije prošlo ni 15 dana, a oni su se već uzeli. Dok nije došla da živi sa nama, tih petnaestak dana je bila divna. A posle… Bilo je svega i svačega! Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali u odvojenim sobama. Kad je raspoložena, razgovara sa nama, kad nije, prođe kao da ne postojimo. U drugi deo domaćinstva, kuću u kojoj živimo žena i ja nikada nije dolazila. Da bi napravili svadbu, prodao sam traktor, a da kasnije nijednog dinara nisam video od te svadbe – ispričao je 2005. godine Žile Zdravković,  bivši svekar Suzane Jovanović, prenosi Story.

Pročitajte: Saša Popović otkrio detalje bankrota- Ostao bez stana i dva automobila (foto)

Nakon razlaza njihovi odnosi su bili izuzetno loši, a Suzana nije želela da sin nosi njegovo prezime.

‒ Našla je neku vezu u sudu i uspela da detetu promeni prezime u Jovanović. Onda smo mi nju tužili. Pa to nema smisla, sramota, kao da nije moj unuk. Kad je shvatila da će izgubiti na sudu, lukavo je nekoliko puta poslala Danijela kod nas, dozvolila je da ga viđamo. Bili smo presrećni što nam se dete, naše unuče, ponovo igra po dvorištu, pa sam posavetovao Radeta da povuče tužbu. Od trenutka kada je Suzana obaveštena da je tužba povučena Danijela više nismo videli- dodao je on.

Jovanovićeva nerado govori o bivšem suprugu.

‒ Samo sam čekala kada će sve ovo izaći u novinama. Ti Zdravkovići su takvi ljudi. Nije tačno da ne dozvoljavam detetu da ide tamo. Sam ne želi. Njegov otac je potpuno zaboravio da ima to dete. Brigu i interesovanje za Danijela izgubio je čim se oženio. Ja to poštujem, to je njegova odluka, poštujem i njegovu suprugu i porodicu, ali neću da dete prisiljavam na nešto što ne želi. Danijel je sam odlučio da prekine svaki kontakt sa ocem i sa svima sa očeve strane. Kada je poslednji put bio u selu, strašno su ga ponizili, kupili su mu bombone kao da je dete od četiri godine pa će ga podmititi time. Otac ne može da mu pošalje kesicu grisina i da misli da je time sve rešio. Za 17 godina nije mu kupio nijednu trenerku, patike, pidžamu, školsku torbu… Niko od njih ne zna kad mi je dete bilo bolesno, tužno, kad je imalo boginje… Ja sam čista pred Bogom! Sve neka ide njima na savest – ispričala je Suzana jednom prilikom.

Pročitajte: Suzani narušeno zdravlje- Saša Popović u panici, čini sve da joj pomogne

Bivši muž Suzane Jovanović

Bivši muž Suzane Jovanović je godinama u lošim odnosima sa pevačicom, a nema kontakt ni sa Sinom Danielom.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images,

Još iz kategorije