Ovako izgleda prvi muž Zorice Brunclik: Svi ga znaju iz Zvezda Granda FOTO

23.11.2022

11:11

bivši muž zorice brunclik

Bivši muž Zorice Brunclik je poznati harmonikaš

Svima je poznato da je popularna pevačica Zorica Brunclik u skladnom braku saa harmonikašem Mirslavom Aranđelovićem Kemišom. Međutim, malo ko zna da Zorica iza sebe ima tri neuspešna braka.

Bivši muž Zorice Brunclik i pevačica nisu u dobrim odnosima

Naime, pre Kemiša, Zorica je bila u braku sa njegovim kolegom, harmonikašem Ljubom Kešeljem. Kešelj se pojavio pre 3 sezone u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u ulozi tajanstvenog člana žirija.

Pročitajte: Zorica Brunclik neće više da ćuti- Kemiš je zbog nje hteo da me ostavi (foto)

bivši muž zorice brunclik

Ona iz braka sa Kešeljom ima ćerku Miljanu, ali kako se dugo spekulisalo, pevačica nakon razvoda nije ostala u dobrim odnosima sa bivšim mužem, jer ga je navodno optuživala da je loš otac.

– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je jednom prilikom Kešelj.

Podsećanja radi, Zorica je već sa 18 godina rodila prvu ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem, nakon toga udala se za harmonikaša Zorana Tutića i sa njim dobila sina Đorđa Tutića.

Pročitajte: Jasno je da nije perika- Zorica Brunclik ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se dogodilo (foto)

bivši muž zorice brunclik

Bivši muž Zorice Brunclik, Ljubomir Kešelj i ona  kao što smo pisali imaju ćerku Miljanu, a još  jednu ćerku je dobila u braku sa Kemišom  sa kojim je već dugo godina u ljubavi.

SLIKE: Dragan Gajić, Youtube

Još iz kategorije