Bolest je uzela maha: Ceca iskreno o zdravstvenim problemima, teška borba je neminovna

03.10.2022

13:10

Bolest Cece Ražnatović

Bolest Cece Ražnatović je uzela maha

Ceca Ražnatović je, osim po odličnoj boji glasa, poznata i po devojačkoj liniji koju je uprkos godinama uspela da sačuva. Iako ne vežba redovno, folk diva nastoji da se hrani zdravo, a ako ste svojevremeno primetili da je pevačica nabacila nekoliko kilograma, loše navike nisu bile okidač tome već zdravstveni problem sa kojim se tada suočavala.

Bolest Cece Ražnatović više nije tajna

Naime, bolest Cece Ražnatović je u jednom periodu uzela maha zbog čega je folk diva konstantno bila otečena. Na sreću, pevačica je uspela da reši zdravstveni problem, a šta je tačno bilo u pitanju priznala je nek nedavno u razgovoru za domaće medije.

Pročitajte: Ovo se krilo – Evo zbog čega se Ceca nije pojavila na svadbi Gocinog sina

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje telo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans. ništa strašno. Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je Ceca, a nedavno preminuli astrolog Dušan Veličković je pevačici rekao da je uzrok tom disbalansu potiskivanje emocija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Bolest Cece Ražnatović je prošlost, a pevačica sada nastoji da podigne svest kod žena i kad god je u prilici savetuje da svaka dama s vremena na vreme obavi preventivne preglede kako bi bila sigurna da je sa zdravljem sve u najboljem redu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije