Ovo su krili: Bolest Dijane Đoković došla je iznenada, Novak poslednji saznao istinu

21.11.2022

22:11

bolest dijane đoković

Bolest Dijane Đoković došla je iznenada

Za Dijanu i Srđana Đokovića je sreća sinova Novaka, Marka i Đorđa oduvek bila na prvom mestu. Kako bi im omogućili bezbrižno detinjstvo, najbolje obrazovanje i napredak u karijeri, Đokovići su prošli trnovit put. Novakovi roditelji su se kao i mnogi drugi odricali i nervirali, a to se i te kako odrazilo na njihovo zdravlje.

Bolest Dijane Đoković više nije tajna

Iako je naš najbolji teniser znao da mu otac prolazi kroz težak period, bolest Dijane Đoković su krili od njega.

Pročitajte: Cena nije problem – Dijana Đoković prošetala tašnu o kojoj svaka žena mašta (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ★ DJORDJE DJOKOVIC FANS ★ (@djordje_djokovic_king)

‒ Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava – prisetila se Dijana u svojoj ispovesti i dodala da je smogla snage da po povratku sina dočeka na nogama.

Pročitajte: Nju je voleo pre Jelene – Bivša devojka Novaka Đokovića bila je ova odbojkašica, Dijana sve otkrila

bolest dijane đoković

Bolest Dijane Đoković je na svu sreću otkrivena i sanirana na vreme, a ona ne krije da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje. On se svim silama trudi da je zaštiti dok istovremeno i brine u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega.

SLIKE: Gaja, Bojan Vuković

Još iz kategorije