Potres u porodici: Lepa Brena hitno operisana, molila je lekare da ne umre

22.11.2022

21:11

bolest lepe brene

Bolest Lepe Brene zabrinula je porodicu i prijatelje

Lepa Brena progovorila je o zdravstvenim problemima sa kojima se, na svu sreću, uspešno izborila. Naime, pre 12 godina pevačici je otkrivena cista na jajniku zbog čega je hitno operisana.

Bolest Lepe Brene više nije tajna

– Godine 2010. imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Doktor Saša Ljubić rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam operisana – otkrila je Lepa Brena.

Pročitajte: Ne može da dođe sebi – Lepa Brena u šoku zbog onoga što joj je sin Stefan priredio (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, toliko sam bila u šoku. Plašila sam se da neću izvesti decu na put, da svašta može da se desi… Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vreme i znati kako se boriti s njima, ne bažati od problema – pričala je slavna pevačica koja je u to vreme spremala dva velika solistička koncerta. O svom problemu je ćutala kako ne bi uznemirila svoje saradnike.

Pročitajte: Isplivao dokaz – Evo šta Lepa Brena zaista misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

bolest lepe brene

Bolest Lepe Brene najviše je potresla njenu porodicu.

– Svakodnevno je plakala. Doktora Ljubića molila je da je spase, govorila je da ne želi da umre od raka… Kroz glavu su joj prolazile crne misli. Tešila sam je koliko sam mogla – otkrila je Brenina prijateljica.

– Žene treba da znaju, a ja sam to tada naučila, da kad je BRCA test pozitivan, ne smete više da koristite nikakve hormonske preparate. Počela sam da živim po novim pravilima koja su mi lekari naložili. Sve ovo govorim kako bih svojom porukom podigla svest žena o važnosti testa, jer odmah znate da li imate mogućnost da dobijete karcinom ili ne. Na taj način moguće je sačuvati život i zdravlje – apelovala je Brena.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije