Dijana Đoković o bolesti sina Novaka: Pati i ne može da diše FOTO

19.11.2022

16:11

bolest dijane đoković

Bolest Novaka Đokovića šokirala javnost

Novakova majka Dijana Đoković retko daje intervjue, ali je ovog puta pristala da se pojavi u emisiji „Dok anđeli spavaju“ u kojoj je otkrila malo poznate detalje o Novaku.

Bolest Novaka Đokovića zabrinula sve

Kako je rekla, ona ima amajliju koju ne skida sa vrata i uz pomoć koje vrši neke rituale, šalje molitve za najmilije, a posebno za Novaka kada se nađe pred velikim izazovima.

Pročitajte: Nju je voleo pre Jelene- Bivša devojka Novaka Đokovića bila je ova odbojkašica, Dijana sve otkrila

Bolest Novaka Đokovića

– Više puta smo ga gledali kako pati, kako ne može da diše, i kako su mu noge krvave. Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine, ima sasvim drugi izraz lica-priznala je Dijana i dodala:

-Pred spavanje izgovaram molitve, u zavisnosti od toga kome su namenjene. Obavezna je i zahvalnost, za svaki dan koji sam provela s nekim, bila to deca, prijatelji, svejedno. Kada je reč o Novaku, šaljem neku misao ili poruku koju on možda može i da čuje. Meč sa Federerom na Vimbldonu 2019. bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv njega, zviždali su mu… U trenutku kada je Federer imao meč loptu, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla ‘Možeš ti to’. Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva- rekla je Novakova majka.

Pročitajte: Jelena Đoković diktira modne trendove, ovako se oblači žena od stila (foto)

Bolest Novaka Đokovića

Inače, teniser takođe ima svoju amajliju koju je dobio od monaha sa Hilandara i pred svaki važan meč on se pomoli dok drži taj krstić oko vrata.

Bolest Novaka Đokovića nikog nije ostavila ravnodušnim, ali s  obzirom na to da je naš teniser trenutno na turniru u Torinu i da pobeđuje sve protivnike po svemu sudeći loši dani za njega i njegovu porodicu su prošlost.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije